Vredehuis's Logboek, 17 mei 19

Een minuutje beter dan de vorige, nog een halve tekort voor m'n doel. Volgende keer weer beter! De 1e en 2e kilometer kon ik met wind mee het doeltempo van 12 km/u goed vasthouden, in de 3e en 4e met wind tegen werd het minder, waarna ik in de 5e km nog wel wat over had om weer op tempo te komen. Dus nog ff trekke aan het middenstuk. Dit wil zeggen dat ik 60% van mijn doel al kan raken. Wanneer zal het wijsheid zijn om weer een wedstrijdje te doen? Ik denk over 10 weken. Misschien volgende week eerst maar eens een proefwedstrijdje van een korter stukje, de 1,5k, om het lijf verder in pieken op te rekken? Wat ik me nog afvraag is hoe wijs het was een wedstrijd te doen ik een week van vasten. Gewicht was licht, maar misschien zat al veel energie in het vasten, waardoor minder beschikbaar voor presteren. De ervaring zal het leren. Ik heb een minuutje gewonnen en ga mezelf morgen belonen met ruim opscheppen aan het familiebuffet! Ieder een heel goed weekend gewenst, en veel dank voor alle steun steeds weer!

Bekijk Dieet Kalender, 17 mei 2019:
2676 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

16 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Top gedaan hoor!! Ik ga zo ook nog een wedstrijdje doen. Lekker om zo het weekend te beginnen hè!  
17 mei 19 door lid: NB56
Dank je, NB, heel benieuwd ben ik ook naar jouw wedstrijdje, en hoe je ernaartoe hebt geleefd. 
17 mei 19 door lid: Vredehuis
Alsnog een hele mooie prestatie! 🙌🏼 En gewoon lekker ermee doorgaan en jezelf uit blijven dagen 🤗 die 25 minuten komt nog wel, af te leiden aan dit bijnaaa verwaarloosbare verschil van een halve minuut 👌🥳 
17 mei 19 door lid: Sheilavanwijk
Lief, Sheila, je moed helpt me! Ik verwacht ook wel dat het er binnen 3 maanden in zal zitten, durf het nu wel toe te laten. 
17 mei 19 door lid: Vredehuis
Ik moet zeggen dat ik er niet zo naartoe leefde, het was meer een tussendoorwedstrijdje, maar heb een PR gelopen, dus ben een blij ei haha. Volgende maand is de TT-run, daar ga ik voor! 
17 mei 19 door lid: NB56
TT-run klinkt goed, 'Start met je Hart' is de taal van mijn ziel en geest! Welke ga je doen? (Ga je individueel, of als lid met een club, o.i.d.?).  
18 mei 19 door lid: Vredehuis
Ik loop individueel. Wat bedoel je met Start met je hart?  
18 mei 19 door lid: NB56
Dat las ik op TT-run.com. 'Start met je hart' omdat jouw hart een motor is. Een knipoog naar de motor TT, en voeg ik er nog een knipoog aan toe: de loop dient een goed doel wat ook van harte meedoet. 
18 mei 19 door lid: Vredehuis
Nou zo goed heb ik me dus al voorbereid 🙈 
19 mei 19 door lid: NB56

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Vredehuis's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.