Zonnetje inhuis's Logboek, 07 mei 19

Niets bijzonders gedaan behalve gisteren weer flink getraind. De laatste week ben ik zo!!! moe. Ik lig voor mijn doen echt vroeg in bed. Ik slaap onrustig en blijf last houden van pijn en tintelingen in mijn linker arm. (volgens mij is dat ook vermoeiend).
Vandaag ook flink spierpijn in mijn benen en in mijn rug... Het liefst duik ik nu mijn bed in maar ik ben aan het werk want ik ben niet ziek 🤪. Nog maar 5 uurtjes te gaan, dan zit mijn werkdag er weer op. Even volhouden dus.
71,8 kg Tot nu toe verloren: 21,5 kg.    Nog te gaan: 0 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 07 mei 2019:
1615 kcal Activiteit: Google Fit - 24 uren. meer...
Gewichtstoename van 1,1 kg per week

11 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
de pijn en tinteling in je arm kan ook vanuit je schouder komen ( slijmbeursontsteking) 
07 mei 19 door lid: dame0165
Kan gewoon een spier zijn die vastzit en ietsje tegen een zenuw drukt. Een keer naar de fysio om de boel lekker los te laten maken, doet dan wonderen. 
07 mei 19 door lid: Tijmpje
ga voor de zekerheid naar je huisarts . vermoeidheid en tintelingen in je linkerarm kunnen ook met je hart te maken hebben. zekerheid voor alles.  
07 mei 19 door lid: Veronica kuipers
@dame0165 Het komt gedeeltelijk uit een spier onder mijn oksel en uit mijn nek. Daar zit een blokkade. @Tijmpje ik ben al bij de fysio geweest en die kan er niet veel mee. De klachten lijken juist te verergeren. Nu loop ik bij iemand anders die ook aan dry needling doet. Dat helpt bij vlagen. @Veronica kuipers Ik weet dat het ook met het hart te maken kan hebben. Toch heb ik niet het idee dat het daarvandaan komt. Toch bedankt voor de tip.  
07 mei 19 door lid: Zonnetje inhuis

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Zonnetje inhuis's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.