Vredehuis's Logboek, 07 apr 19

Precies een jaar geleden op 7 april 2018 was mijn gewicht 94,4 kg waarvan 21,3% vet, 20,1 kg. Het hoogst gemeten gewicht ooit. Ik besloot het tij te keren. Nu, 1 jaar later, ben ik 14,5 kg kwijt en is het vet gedaald naar 14,8%, 11,8 kg. Daarmee ben ik aardig op weg naar mijn doel van 12% vet, 9,6 kg uiterlijk 9 februari 2020. Nog 2,2 kg te gaan. Misschien lukt het mij daarna het utopische 8%, 6,1 kg te halen???!!! Op 16 november 2004 mat ik 11,8%, 9,4 kg bij een gewicht van 80 kg. Toen was ik 46 jaar. Het verschil met nu is 15 jaar. Zou het nog haalbaar zijn of zit er zelfs meer in? De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik hoop dat je 't mag meemaken. Dank voor alle steun! Als je hier en daar een beetje filtert is dit een heel bijzonder positieve, aanmoedigende club met wereldverbeteraars. Daar houd ik van. Wees mijn gast op deze spannende reis (*.*)

Bekijk Dieet Kalender, 07 april 2019:
3059 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

82 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Young, voor mijn leeftijd, 61 jaar, zou ik met 12% 1% onder de WHO BMI richtlijnen vallen. Hoe gezond dat is en hoe de spiermassa reageert, wil ik proefondervindelijk ervaren. Deze waaghalzerige weg zie ik als een ontdekkingsreis waarbij ik, met jullie, veel over mezelf leer en die wonderlijk mooie lichaamsmachine. Momenteel lees ik het boek 'De Keuze' van de jodin Dr. Edith Eva Eger die hel en honger overleefde in de concentratiekampen Auschwitz, Mauthausen en Gunskirchen. Ze is door een Amerikaanse soldaat uit een stapel botten met vellen gered; een bar bijzonder boek. Het helpt mij mijn eigen grenzen wat te verleggen, waardoor ik de exercitie aandurf. Elk moment ga ik intensief beleven. Ja Young, de ontwikkeling van vet en spieren zal ik nauwgezet monitoren. Moet worden gezegd: de afgelopen afvalperiode betekende ook 12 ons vleesverlies. Ik kom maar niet aan krachtsporten. Daarin kan ik nog groeien want daarmee kan het oude, spekvolle spierweefsel, vruchtbaar vernieuwd. 
08 apr 19 door lid: Vredehuis
dank je herjulam, bedoel je dat 8% voor mij nog haalbaar kan zijn? 
08 apr 19 door lid: Vredehuis
Tante Lien, dankjewel! 
08 apr 19 door lid: Vredehuis
super wat je al bereikt hebt. met deze mindset die ik hier lees, lijkt mij de strijd al half gewonnen. positief! 
08 apr 19 door lid: Rensie 1111
wat goed! Als ik je zo hoor dan heb je motivatie genoeg om je volgende doelen te behalen💪 
08 apr 19 door lid: mijusudo
Rensie, bedankt! Met jou strijd ik ook om gedecideerd naar doelen te werken. Ik 'vreet' er zo weer 15 kg aan. Ken met jou ook de schommelingen. Sta met je in de bres om blijvend in balans te blijven! 
08 apr 19 door lid: Vredehuis
mijusudo, in jouw profiel zie ik wat een weg jij hebt afgelegd, heel veel respect daarvoor! Ja, nu ben ik uiteindelijk zover dat ik weet wat ik wil met het juiste denkgereedschap; een gesterkte wil. Ook sterkte voor die ene kilo, die zo dichtbij is. Vier het straks met luid gejuich! 
08 apr 19 door lid: Vredehuis
Dank je wel☺ 
08 apr 19 door lid: mijusudo
Wauw, wat goed! 
08 apr 19 door lid: 42bedram
Betram, bedankt. Jij startte in januari iets waarvan ik de sleutel bijna niet kan omdraaien: krachtsport! Dat je daarmee mag komen waar jij wilt zijn. Succes met je opleiding CMD, een mooie. Ik kan het weten want mijn jongste zoon ontving dit jaar zijn diploma, en tekent er creatief op los. 
08 apr 19 door lid: Vredehuis

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Vredehuis's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.