marina.b.s's Logboek, 31 mrt 19

Vandaag de eerste keer geen intervaltraining. "Gemakkelijk" zegt m'n schema. 50 minuten hardlopen. Gehaald :) Ik ben half januari weer gestart. Twee jaar geleden ook gelopen. Moeten stoppen wegens een Ischias die dat uiteindelijk niet bleek te zijn, versleten tussenwervelschijf met scheuren. Dacht dat het dus niet meer zou gaan lukken, zeker niet omdat ik ook last heb van artrose en fybromyalgie.
Toch weer begonnen, was nu 20 kg kwijt, dus moest toch weer beter gaan dan de vorige keer. En dat lijf is toch al vervelend, dus ik doe 't gewoon. En ga er mee door tot het echt niet meer zal gaan. Voorlopig gaat het prima. Sta ik versteld van de vooruitgang in tijden en afstand. En voelt het heerlijk, als een overwinning op mezelf en op m'n lijf. Deze week 5 trainingen. En volgehouden ook nog.
Op 5 mei staat m'n eerste 10 K run in de planning. Dat haal ik nu nog niet, maar hoop over 5 weken dat wel te kunnen halen.

Bekijk Dieet Kalender, 31 maart 2019:
1200 kcal Vet: 33,48g | Eiwit: 131,01g | Kolhy: 50,38g.   Ontbijt: Milbona Skyr Aardbei. Lunch: Rolmops, Koolhydraatarm Brood, Vita D'or Activ Plus, Milbona Jong Belegen 30+. Diner: HAK Marokkaanse Schotel, Lidl Kipfilet. Snacks/Andere: Maggi Kippenbouillon, Zwagerman Kipfilet Naturel, Rode Tafelwijn, Bodymass Whey Protein, Damhert Nutrition Tarwe Zemelen Fibre Fit, Mattisson Choco Nibs, Lidl Magere Kwark. meer...
2723 kcal Activiteit: Hardlopen - 10 km/h - 57 minuten, Douchen - 10 minuten, Yoga - 1 uur en 10 minuten, Rusten - 14 uren en 14 minuten, Slapen - 7 uren en 29 minuten. meer...

11 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
goed bezig!  
31 mrt 19 door lid: Daph_
Heel knap dat je het nog kan. Zeker bij artrose in de onderrug zou ik geen hardlopen adviseren , teveel schokken. 
31 mrt 19 door lid: chrisp72
Wervel tussen l4 en l5 heeft discopathie, maar gaat goed. Heel langzaam opgebouwd weer. En de vele kilo's er af helpen ook mee natuurlijk. Goede schoenen, goed letten op de manier van lopen. Zolang het goed blijft gaan ga ik door. Heb in de jaren wel m'n lijf goed leren kennen. De artrose....ik leer er mee leven, al is het misschien niet geheel zoals de artsen die opmerking bedoelden. Maar ik weiger stil te blijven staan, dan ga je nog sneller achteruit. 
31 mrt 19 door lid: marina.b.s

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


marina.b.s's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.