Zonnetje inhuis's Logboek, 12 mrt 19

Wie heeft er ervaring met zweetlucht in combinatie van suiker gebruik?
Ik gebruik nu sinds 1 week veel minder toegevoegde suikers en een collega vroeg vandaag of ik een andere deo gebruik. (En dat terwijl ik niets gebruikt had). Ze rook mij niet... (Ze bedoelde het positief!!!!) Ik heb eerder een periode minder suiker gebruikt en heb toen ook wel eens dit soort opmerkingen gekregen dus ik denk dat hier een verband tussen zit maar ik weet het niet zeker.

Bekijk Dieet Kalender, 12 maart 2019:
655 kcal Vet: 11,67g | Eiwit: 47,97g | Kolhy: 88,88g.   Ontbijt: Jumbo Havermout, Precision Engineered Whey Protein Vanilla, Koko Kokosmelk, AH Chiazaad, Jumbo Magere Franse Kwark, Banaan. Lunch: Appels, Jumbo Goudeerlijk Boeren Mais, Danone Hüttenkäse, Jumbo Rucola, No Fairytales Wortel Tortilla. meer...
1676 kcal Activiteit: Google Fit - 24 uren. meer...

6 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
ik heb zelf ook het idee dat ik vaker naar de deo wil grijpen als ik druk bezig ben geweest had ik normaal minder erg 
12 mrt 19 door lid: brigensam
Hoe je wel of niet ruikt onder je oksels ed wordt bepaald door het soort en hoeveelheid bacteriën dat daar woont, dus ik kan me niet voorstellen dat suiker daar persé invloed op heeft. (mijn zoon eet overigens ook geen suiker en snelle Kh, maar die kan stinken als een bunzing hoor....whahahahaha) 
12 mrt 19 door lid: Elfje69
Bacterieën maar ook hormonen bepalen mee in hoe je uiteindelijk ruikt (denk maar eens aan die pubers bijv). En hormoonproducerende klieren zijn heel goed beïnvloedbaar door wat we wel of niet eten.  
12 mrt 19 door lid: Tijmpje
Heel herkenbaar, ik ben sinds vorig jaar van de morfine afgekomen. 3 jaar lang gebruikt. Toen kon ik niet zweten. Nu ik hoef maar aan de sportschool te denken en zweet me te kapot. Dit zelfs dat er mensen naar me toe kwamen. Wat ik heel naar vond. Inmiddels ben ik naar mijn voeding gaan kijken. En tijdens de maandelijkse periode heel extreem en als ik ongezond eet en veel cafeïne tot mij binnen neem. Mezelf wassen kan ik geen dag overslaan. Leuk is het niet. 
13 mrt 19 door lid: kimkoekoek

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Zonnetje inhuis's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.