Zonnetje inhuis's Logboek, 25 feb 19

Ik vul mijn dagboek niet in vandaag.
Te druk bezig geweest, met dochterlief bij de bakker een tosti iets gegeten voor lunch en vanavond met andere mensen gegeten. Ik had wraps gegeten met broccoli en kip en sla, tomaat, komkommer, mais, kidneybonen enz. 1 volkoren wrap gevuld en 1 groente wrap. Daarna nog wat broccoli los gegeten. Maar niets afgewogen.
Vanavond 1,5 uur gesport in de sportschool. 30 minuten met een instructeur om op een goede manier push ups te leren maken. 20 minuten buikspieren training. 15 minuten leg press op een apparaat. 3 setjes van 15 keer 60 kg. en daarna nog 20 minuten interval training op de loopband. Nu lekker relaxen op bed. #genieten.

Bekijk Dieet Kalender, 25 februari 2019:
192 kcal Vet: 5,47g | Eiwit: 6,55g | Kolhy: 28,14g.   Ontbijt: Johma Kip-Saté Salade, Bolletje Wit. meer...
2004 kcal Activiteit: Google Fit - 24 uren. meer...

11 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
wat ga je goed met sporten zeg. Super! Een x niet invullen geen probleem toch. Je vertelt zo wat je al heb gegeten met aanvulling broccolie. Ik zeg top en lekker door gaan  
26 feb 19 door lid: brigensam
@brigensam Dank je wel. Ik vind sporten inmiddels ook echt heel erg leuk. Het is geen straf voor mij om naar de sportschool te gaan. Ik denk eerder dat ik moet oppassen dat ik genoeg rust neem tussendoor.  
26 feb 19 door lid: Zonnetje inhuis
Haha toppie doe je goed en herkenbaar. Maar je hebt ook een trainer en dat scheelt. Als je nog meer wilt bewegen na je sporten kan je altijd nog wandelen :)  
26 feb 19 door lid: brigensam
Dat wandelen door ik idd ook regelmatig. Dat is echt heel erg lekker. Ik loop samen met mijn man het groene hart pad. Echt heel erg mooi.  
26 feb 19 door lid: Zonnetje inhuis

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Zonnetje inhuis's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.