Zonnetje inhuis's Logboek, 10 jan 19

Een weer wat eraf. Ik zeg lekker doorgaan 😀
73,4 kg Tot nu toe verloren: 19,9 kg.    Nog te gaan: 0 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 10 januari 2019:
1807 kcal Vet: 73,55g | Eiwit: 78,79g | Kolhy: 205,40g.   Ontbijt: Hahne Haferflocken Oats, Precision Engineered Whey Protein Vanilla, AH Chiazaad, Jumbo Yoghurt Griekse Stijl 10%, Jumbo Magere Franse Kwark, Banaan. Lunch: Lidl Rucola Slamelange, Bon Appetit Tonijnsalade, G'woon Crackers Waldkorn. Diner: Milbona Straciatella Vla, Jumbo Bistro Mini Krieltjes, Gekookte Broccoli (zonder Olie Bereid), Bizbiz Kipburger. Snacks/Andere: LU Bastogne, Dolce Gusto Grande, Snicker. meer...
1710 kcal Activiteit: Google Fit - 24 uren. meer...
Gewichtsafname van 1,4 kg per week

14 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Zo, je ineens gaat goed zeg! Dat schiet zeker lekker op! 
10 jan 19 door lid: wvdzwart
je gaat lekker he !  
10 jan 19 door lid: brigensam
Misschien een rare vraag, ben nieuw hier. Ik heb aangegeven dat ik 8 kg wil afvallen over welke termijn wordt dit berekend mbt calorieën inname? 
10 jan 19 door lid: sharfa
@sharfa Ik weet niet over welke periode dit berekend wordt. Wat ik wel weet is dat het gezond is om tussen de 0,5 en 1 kilo per week af te vallen. Als je harder gaat schijnt het niet gezond te zijn, tenzij je heel veel kwijt moet. Maar ik ben een leek.... Ik volg mijn eigen plan, zonder begeleiding. Dus weet niet of dit de meest verstandige weg is die ik bewandel. Ik weet dat als ik te snel afval, ik geen blijvend resultaat vasthou. Dan zitten die kilo's ook zo weer aan. Maar echt, ik spreek voor mezelf 😀. Succes met jou zoektocht.  
10 jan 19 door lid: Zonnetje inhuis
@brigensam en @wvdzwart. Ik denk dat dit vocht is en mijn maandelijkse termijn die weer vertrokken is. Neemt niet weg dat ik er blij mee ben 😀 
10 jan 19 door lid: Zonnetje inhuis
@sharfa, te snel wil je ook niet afvallen, dan loop je het risico dat veel loshangend vel/huid krijgt. Als je langszamer afvalt krijgt je vel/huid beter de tijd om langszamer mee te krimpen met minder volume. Al is het 100% gegarandeerd dat dit zo wel helemaal lukt. 
10 jan 19 door lid: wvdzwart
NIET 100% gegarandeerd bedoelde ik hier. 
10 jan 19 door lid: wvdzwart
Bedankt voor jullie reacties!!  
10 jan 19 door lid: sharfa

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Zonnetje inhuis's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.