brigensam's Logboek, 04 dec 18

schrijven jullie ook je dranken op zoals melk ed ? thee is 0 en koffie 0 tenzij de suiker en koffiemelk . Ben benieuwd hoe jullie dat doen

Bekijk Dieet Kalender, 04 december 2018:
1503 kcal Vet: 70,85g | Eiwit: 60,04g | Kolhy: 150,34g.   Ontbijt: Almhof Volle Kwark, Quaker Oats Havermout, Ekoplaza Gebroken Lijnzaad, AH Zonnebloempitten. Lunch: Almhof Volle Kwark, AH Zonnebloempitten, Quaker Oats Havermout. Diner: Halfvolle Melk, C1000 Basis Snijworst, Unox Romige Kippensoep, Kaas, Becel Boter, Ciabatta. Snacks/Andere: Merci Chocolade. meer...

7 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik schrijf thee en water niet. Maar in het geval van melk zou ik dit wel doen. Ik volg een khd arm dieet en in melk zitten nogal wat khd ;) Dus ik denk dat het afhankelijk is van wat voor programma je volgt wat je wel en niet schrijft.  
04 dec 18 door lid: Pienpain
Ik schrijf het niet. Maar ik drink vooral licht aangemaakte ranja, melk of karnemelk. Daarnaast gewoon water en koffie. Fruitsappen schrijf ik wel om de een of andere reden. 
04 dec 18 door lid: Wendy1435
Niet de thee, water en Spa, wel m’n bakkie koffie met melk en een kopje Optimel bij het eten. 
04 dec 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
ik schrijf suikerklontjes op en drink verder cola zero van de lidl, is best getest en nul calorien per glas. daarnaast hebben ze ook ranja van 10kcal per glas bij ah. ik drink dus nooit calorien en noteer deze dranken dus ok niet. 
04 dec 18 door lid: fattyfart
Ik kan zo een liter cappuccino tappen op mijn werk. Dan tikken de kcal wel aan. Dus schrijf ze wel op. alle nul kcal dranken noteer ik niet  
04 dec 18 door lid: Nelleke1974
ik noteer alleen bijv Hero fruitontbijt, wat ik heel af en toe drink , omdat dat wel behoorlijk aantikt maar water, thee en koffie niet. te lui voor 😉 (drink koffie wel met koffiemelk maar daar is eigenlijk altijd nog wel ruimte voor in mijn max. kcal) 
04 dec 18 door lid: mo.mo3
Alleen dranken met calorieën schrijf ik. De koffiemelk in de paar kopjes koffie die ik drink schrijf ik niet op. 
04 dec 18 door lid: Cezanne07
Bedankt voor jullie reacties :)  
04 dec 18 door lid: brigensam
Ik noteer dus gewoon alles. Ook water.  
04 dec 18 door lid: Tijmpje
Nee, alles wat kcal vrij is noteer ik niet. Ik drink alleen maar thee zonder suiker, en water. Komt wel eens voor dat ik wat anders drinken wil tussendoor, mocht dat kcal bevatten noteer ik t wel. Bijv crystal clear, is weinig maar dat noteer ik dan wel! 
04 dec 18 door lid: marrrrissa
Het is wel slim om het bij te houden. Vaak als je denkt dat je honger hebt, heb je in werkelijkheid dorst! Als je ziet dat je al 2 uur niets hebt gedronken bijvoorbeeld, zou je eerst thee/koffie/water (calorievrij) kunnen drinken! 
04 dec 18 door lid: Evajulia1
Drinken met kcal noteer ik wel. Water en thee noteer ik niet. 
05 dec 18 door lid: Roosmarijn2108
ik niet. als het niet boven de 5 kcal komt per drank of whatever het is, laat ik het. heb ik altijd al gedaan en gok dat dat op 50-100 kcal per dag neer komt. zit dus eigenlijk nog hoger in m'n verbruik. maar heb t altijd zo gedaan dus als ik nu dat ineens ga tellen en op dezelfde hoogte blijf zitten met kcal val ik geheid af.  
05 dec 18 door lid: lgreinerart
Ik voer al mijn drinken gewoon in. Ook de thee, maar het suikerklontje daarin niet. Die tellen juist wel aan, dat weet ik, maar dat zal hooguit 100 kcal zijn per dag. Mijn huidige 1600 kcal RDI zal in werkelijkheid dus iets van 1700 kcal zijn. Toch reken ik met die 1600 kcal en laat de suiker in de thee er buiten. Als ik ergens anders suiker in doe, voer ik het wel in trouwens. 
05 dec 18 door lid: wvdzwart
Alleen datgene waar calorieën in zitten, maar verder niet. Drink eigenlijk nagenoeg niets met calorieën. Behalve soep, dan... 
05 dec 18 door lid: MargreethT
Ik drink alleen water, thee, zwarte koffie en sparood.. dit noteer ik niet.. de melk door de havermout etc noteer ik wel 
05 dec 18 door lid: Biancano1984

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


brigensam's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.