Zonnetje inhuis's Logboek, 16 nov 18

Vanmiddag om 12.15 uur ging ik sporten. Ik had om 8.30 ontbeten. Griekse yoghurt met banaan en cruesli. Tijdens de training werd ik echt beroerd en misselijk. Op een gegeven moment kon ik mijn benen niet meer op en neer krijgen op de cross walker. Ik heb deze flink omlaag moeten schroeven en ook de ergometer 🚲 heb ik flink omlaag moeten schroeven. Ik kwam erachter dat ik niet genoeg gegeten had voor deze training en moest dus eerst een klein glas cola nemen om weer op te knappen.

Het was een nare ervaring... Ik hoop niet dat dit nog eens gebeurd.

Hebben jullie tips voor gezonde tussendoortjes voordat ik start met sporten?
Banaan is een goede maar die had ik al op en waren ook op. Verder kwam ik niet echt en dus was ik het vergeten...

Bekijk Dieet Kalender, 16 november 2018:
1977 kcal Vet: 86,52g | Eiwit: 68,68g | Kolhy: 202,75g.   Ontbijt: Jordans Cruesli, De Zaanse Hoeve Yoghurt Griekse Stijl 10%, Banaan. Lunch: Unox Pompoensoep, Qizini Sandwich Tonijnsalade, Coca-Cola Coca-Cola. Diner: Witte Tafelwijn, Pompoensoep, Jumbo Lasagne Bolognese met Bechamelsaus. Snacks/Andere: Kokoskoek, LU Bastogne. meer...
1707 kcal Activiteit: Google Fit - 24 uren. meer...

6 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Kweennie Zonnetje, ik heb er nooit last van, maar ik ontbijt pas rond 10:15 (volle griekse yoghurt met paar nootjes en wat fruit) en dan ga ik ook rond 12:00/12:15 sporten. Maar ik voel me dan dus nooit flauw ofzo. Misschien lekker mueslirepen maken en daar één van nemen voor het sporten? 
16 nov 18 door lid: Elfje69

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Zonnetje inhuis's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.