Zonnetje inhuis's Logboek, 15 okt 18

Vanavond ging ik naar de sportschool voor de miloncirkel training. Halverwege vroeg een instructeur of ik me ging doen met de tweede ronde van de functionele training die op dat moment bezig was. Mijn eerste reactie was!!! Dat kan ik niet!!! Volgens de instructeur wel dus ik ben het gaan proberen. Hij was zeer dik tevreden en ik eigenlijk ook.
Maar ja.. bloed fanatiek als ik ben wilde ik de miloncirkel ook nog afmaken en aangezien die de 1e ronde redelijk makkelijk ging heb ik de tweede ronde alle gewichten 1 standje omhoog gezet.... Phoe... Nu moe maar zeer voldaan met spierpijn in mijn armen op de bank.
Wat zal ik lekker slapen zo.

Bekijk Dieet Kalender, 15 oktober 2018:
1550 kcal Vet: 52,12g | Eiwit: 77,83g | Kolhy: 187,99g.   Ontbijt: AH Maisbrood. Lunch: Jumbo Gebakken Uitjes, Freshona Augurkensticks, Jumbo Zilveruitjes, Lassie Zilvervliesrijst, Kipfilet, Jumbo Roerbaksaus Hawaï. Diner: Jumbo Zilveruitjes, Uniekaas Parrano Rasp, AH Kookroom, Jumbo Hamblokjes, Broccoli, Volkoren Macaroni. Snacks/Andere: LU Mini Crackers (Pakje), AH Gerookte Kipfilet, Zwagerman Gerookte Kipfilet, Gekookt Ei, Belgix Mini Botergaletten, LU Bastogne, Dolce Gusto Grande. meer...
2187 kcal Activiteit: Google Fit - 24 uren. meer...

4 Ondersteuners    Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Zonnetje inhuis's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.