lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 09 okt 18

Vanmiddag een rondje wezen hardlopen ofwel joggen. Mijn lichaam had er helemaal geen zin in😠. Alles voelde stijf en het tempo kwam er ook niet in. Bij 6km hield ik het voor gezien en ben de rest naar huis gewandeld. Ik baalde er wel van 🙁.

Bekijk Dieet Kalender, 09 oktober 2018:
1523 kcal Vet: 34,74g | Eiwit: 102,65g | Kolhy: 190,95g.   Ontbijt: Banaan, Bolletje Krokante Ontbijtgranen Zonnebloem- & Pompoenpitten, Friesche Vlag Halvamel (10ml), Koffie, Blauwe Bessen, Activia Naturel. Lunch: Zonnatura Speltwafel, Aldi Rosbief, AH Snoeptomaatjes, AH Gebraden Fricandeau, Lidl Rucola, AH Volkoren Brood. Diner: Servero 100% Appelmoes, Jumbo Champignon Roerbakmix, Optimel Drinkyoghurt, Nestlé Kvarg Stracciatella, Oceansea Hot Smoked Norwegian Salmon, Zoete Aardappel. Snacks/Andere: Mandarijn, Nescafé Cappucino Cafeïnevrij, Snack A Jacks Barbecue Paprika, Kiwi. meer...
2118 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

15 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wel verstandig om naar je lijf te luisteren 
09 okt 18 door lid: jong1432
Ja het ging gewoon niet lekker. Vrijdag weer een rondje, hopen dat het dan weer beter gaat. Ik loop ook het liefst in de ochtend maar dinsdag of woensdag moet ik na mijn werk. 
09 okt 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Misschien was de warming-up deze keer niet voldoende?  
10 okt 18 door lid: Nebulas
Nebulas, als ik zelf een rondje ga hardlopen doe ik nooit aan een warming up! 
10 okt 18 door lid: jong1432
De warming-up was hetzelfde als anders. En ik doe altijd maar een klein stukje en dan spieren rekken. Daar ligt het niet aan. Ik heb nu ook last van mijn heupen waar ik verder nooit last van heb. Het ging gewoon even niet lekker.  
10 okt 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Ok... :) Dus je gaat direct rennen vanuit een koude start? Nou ja, als je nergens last van hebt dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Ik begin zelf altijd eerst met 500 meter stevig wandelen en wat armzwaaien, dan doe ik wat simpele draaioefeningen met mijn enkels, knieën en heupen (2, 3 minuten of zo) en vervolgens ga ik een kilometertje heel langzaam joggen (6 km/uur, hartslag onder 120). Alles bij elkaar ben ik hier 12 tot 15 minuten mee bezig. Pas daarna begin ik met het echte hardlopen. Ik heb er zelf veel baat bij, bij dit opwarmen, de beenspieren voelen losser en soepeler aan. Mijn start- en eindpunt van al mijn hardlooprondjes ligt op ongeveer 1 km van mijn huis. Hierdoor dwing ik mijzelf om ook na afloop van het rennen eerst nog een 1 km rustig naar huis te lopen, als een soort afkoeloefening. Hoewel dat in de winter waarschijnlijk niet zo leuk wordt want dan is de wind ijskoud en koel je wel erg snel af ... :) 
10 okt 18 door lid: Nebulas
Nou ja, als het een keer niet lekker gaat, balen, maar verder geen probleem natuurlijk. Ik heb voor mijzelf een hardlooppauze ingelast, want het rennen ging juist 'te goed', waardoor ik te vaak en waarschijnlijk ook te ver ging hardlopen. Met de conditie zit het wel goed, maar na afloop begon ik hier en daar wat meer kleine pijntjes te voelen, die ook wat hardnekkiger worden.  
10 okt 18 door lid: Nebulas
Ik wil er meestal ook zo snel mogelijk van af zijn en dus geen warming up 😂. De ene keer loop je gewoon veel lekkerder dan een andere keer. Volgende keer weer beter! 
10 okt 18 door lid: Jeroen.1974
Ik twijfel of ik ook nog een rondje ga 'joggen' het is wel super mooi weer ervoor! 
10 okt 18 door lid: Elvybarbar
hahaha, 'er zo snel mogelijk van af zijn', that's the spirit! :) 
10 okt 18 door lid: Nebulas

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.