lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 30 sep 18

Mijn hardlooprondje voor vandaag weer gehad. Nieuw snelheidsrecord 😊.

Bekijk Dieet Kalender, 30 september 2018:
570 kcal Vet: 8,54g | Eiwit: 35,48g | Kolhy: 82,99g.   Ontbijt: Optimel Griekse Stijl Yoghurt Naturel, Blauwe Bessen, Friesche Vlag Halvamel (10ml), Koffie, Mymuesli Chocolate Muesli. Lunch: Jumbo Meergranen Bollen. meer...
2297 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

15 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Oh wat goed!! Ik wil ook weer vanmiddag. Ik voel nog wel lichte pijn aande binnekant van mijn been net boven mijn enkel. Wat denk jij? Negeren of rust nemen. Ik heb niet het idee dat het erger wordt maar het wordt ook niet minder! 
30 sep 18 door lid: kittybas
Dat moet je niet aan mij vragen, wat dat betreft ben ik best eigenwijs en zou ik gewoon gaan hardlopen (misschien wat rustiger aan). Ik voelde altijd mijn knie na het hardlopen en nu loop ik met een knieband om en heb ik er geen last meer van. Van mijn hamstring heb ik ook minder last, wel blijven hardlopen maar wat rustiger aan. Luister naar je lichaam. 
30 sep 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Oh dan denk ik dat ik ook wel een beetje op jou lijk! Ga straks lekker een klein rondje en zie wel weer waar het schip strand! Hopelijk krijg ik donderdag wat tips van de fysio! 
30 sep 18 door lid: kittybas
Gefeliciteerd! Op naar de 10 km in een uur?  
01 okt 18 door lid: Nebulas
@ Kittybas: ik ben geen expert en heb eigenlijk ook nergens verstand van, maar als ik jou was zou ik een week rust nemen. Pijn betekent altijd dat er iets niet goed is in het lichaam (overbelasting, kleine spierbeschadiging of wat dan ook). Volgens mij is het dan altijd beter om (bijvoorbeeld) een week rust te nemen om daarmee je lichaam tijd te geven om zich te herstellen. Zodra het een echte blessure wordt dan ben je veel verder van huis en zit je waarschijnlijk ook veel langer noodgedwongen stil dan zo'n weekje rust. Als sport is hardlopen wel een beetje berucht om het grote aantal blessures dat het veroorzaakt. 
01 okt 18 door lid: Nebulas
Naar de fysio of een sportmasseur zou ook kunnen helpen :-) je hebt even voor jezelf, krijgt handige tips en zij weten echt veel over het lichaam, sport en pijntjes 
03 okt 18 door lid: justmeitis

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.