adff's Logboek, 12 sep 18

Oke! Ik heb een beetje onrust. slecht geslapen en hoofdpijn. Wil het liefste nu gaan snaaien. Dilemma. Ik ga 4 dgn achter elkaar ( 1 werkweek) meedraaien bij mn droombaantje. hiervoor zal ik dus vrij voor moeten nemen bij mn bestaande werk. Ik wil hier wel eerlijk over zijn maar vind het ook best spannend. Beide partijen zijn enthousiast. Maar stel dat die 4 dgn tegenvallen en dan?

Bekijk Dieet Kalender, 12 september 2018:
1363 kcal Vet: 50,26g | Eiwit: 67,58g | Kolhy: 152,08g.   Lunch: AH Kalkoenfilet, Wasa Vezelrijk Cracker. Diner: Snack Fan Mexicano, Mora Bamiblok, FEBO Frites. Snacks/Andere: Mineola, AH Magere Franse Kwark, Bolletje Goed Bezig Cranberry. meer...
1724 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

4 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Gewoon eerlijk zijn, uiteindelijk waardeerde iedereen dat 
12 sep 18 door lid: jong1432
hmm, ik wilde juist het tegenovergestelde zeggen... ik denk dat in veel situaties eerlijkheid errug wordt overschat... is er een kans dat je huidige werk/collega's erachter komen dat je bij je droombaan meedraait? ik zou iig liever niets zeggen, het gaat ze eigenlijk -als puntje bij paaltje komt- ook gewoon helemaal geen ene moer aan 
12 sep 18 door lid: Elfje69
(en NIET snaaien!! je neemt maar een stuk komkommer ofzo!!) 
12 sep 18 door lid: Elfje69
Je bent niet verplicht het te vertellen. En hoe reageren ze als ze weten dat je weg wil? Misschien wordt je werksituatie dan minder leuk. 
12 sep 18 door lid: annemiek rembil
YOEEE heb t verteld. Opluchting en mn vreetbuien zijn gelijk klaar 😁 
14 sep 18 door lid: adff
Mooi ! 
14 sep 18 door lid: annemiek rembil
Heerlijk meis! Hoe reageerden ze? 
14 sep 18 door lid: Elfje69
Eigenlijk super tof! Als ik ga dan vinden ze het super jammer voor de organisatie. Maar voor mij persoonlijk weten ze dat mijn hart bij dat soort behandelingen ligt. We hebben ook altijd gezegd je moet doen waar je gelukkig(er) van word.  
16 sep 18 door lid: adff

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


adff's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.