CarolineJerez's Logboek, 25 aug 18

Heerlijke bloemkool pizza met tomatensaus, mager gehakt en een beetje kaas

Bekijk Dieet Kalender, 25 augustus 2018:
745 kcal Vet: 27,75g | Eiwit: 45,81g | Kolhy: 67,40g.   Ontbijt: Appel, Notenbrood. Lunch: Sherry, Zanetti Grana Padano, Tomatensaus (uit Blik), Bloemkool, AH Extra Mager Rundergehakt. Diner: Witte Tafelwijn, Cherrytomaten. Snacks/Andere: Aardbeien, Naturgreen Xilitol, Koffie, Nespresso Koffie. meer...

27 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
ziet er lekker uit! 
25 aug 18 door lid: Wikkie1977
@Wikkie1977 Dat was ie ook echt! Veel beter gelukt dan de eerste keer. Truc is de bodem goed dun te maken, zodat ie knapperiger wordt. Zeker voor herhaling vatbaar! 
25 aug 18 door lid: CarolineJerez
Ik las vandaag hier dat iemand het maakt met een wrap. 
25 aug 18 door lid: annemiek rembil
maar wat gebruik je voor de bodem? ik eet niet veel kh 
26 aug 18 door lid: Wikkie1977
staat letterlijk...bloemkoolpizza...en ik vraag wat voor bodem je gebruikt..haha .stom van me 
26 aug 18 door lid: Wikkie1977
Selfmade? 
27 aug 18 door lid: Na'eem ❤️
Ik volg 
27 aug 18 door lid: iznadjena
Hahaha ja inderdaad, bodem van bloemkool dus LOL. Is wel een beetje werk om te maken, maar erg lekker! Voor één bodem: 250 gr. bloemkool, 1 ei, 1 eetlepel oregano, beetje zout en peper naar smaak en andere kruiden als je wilt. Verwarm de oven voor op 180°. Maak de bloemkool fijn met de keukenmachine, doe deze in een schaal voor de magnetron en zet deze 4 min. in de magnetron op hoogste stand. De bloemkool is nu loeiheet. Doe deze in een keukendoek en laat helemaal uitlekken (hoe minder vocht, hoe lekkerder de bodem wordt). Meng nu de bloemkool met het ei en de kruiden en leg deze in de vorm van een pizza op een struk bakpapier. Tip: maak de bodem zo dun mogelijk, dan wordt ie het lekkerste. Doe de bodem nu 25 min. in de reeds voorverwarmde oven (180°). Als deze klaar is, laat de oven aan en bedek de bodem met wat je wilt (ik had tomatensaus, (in de pan gebakken) rundergehakt en een beetje kaas), doe 'm nogmaals in de oven, nu 20 minuten. En klaar! 
27 aug 18 door lid: CarolineJerez
wow bedankt voor het recept.  
28 aug 18 door lid: Wikkie1977
Graag gedaan, @Wikkie1977 
30 aug 18 door lid: CarolineJerez

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


CarolineJerez's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.