Fietsje37's Logboek, 21 aug 18

Hoi, ik ben Claudia, 42 jaar en wil graag 10 a 12 kilo afvallen. Dit is eerder al gelukt door een koolhydraatarm dieet te volgen. Is er toen ook een paar jaar afgebleven maar nu weer volledig terug bij af. Geen zin meer in een echt dieet maar calorieën bijhouden en vers, gezond en gevarieerd eten. En meer bewegen. O.a. door mijn adhd is volhouden van een routine niet altijd makkelijk maar ik ga ervoor. Fijne app.

Bekijk Dieet Kalender, 21 augustus 2018:
1659 kcal Vet: 65,16g | Eiwit: 80,70g | Kolhy: 200,53g.   Ontbijt: AH Pure Chocolade, Banaan, Ei, Quaker Havermout (40g). Lunch: Milbona Halfvolle Milde Yoghurt, Halfvolle Melk, Lidl Bevroren Bosvruchten, Braeburn Appels, Uien, Haring, Lidl Filet Americain, Bruine Boterham. Diner: Paprikapoeder, Paprikapoeder, AH Halfvolle Yoghurt Mild, Watermeloen, Lidl Zilvervliesrijst Gekookt, Milbona Geraspte Kaas Extra Oud, Rode Uien, Lidl Mager Rundergehakt , Rode Paprika. Snacks/Andere: Dadel, Cactusvijg, AH Geschrapte Worteltjes. meer...
3365 kcal Activiteit: Aqua-aerobics - 45 minuten, Fietsen (Matig) - 21 km/h - 1 uur en 30 minuten, Rusten - 13 uren en 45 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

26 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 25
Reacties 
Succes 💪🏻 
21 aug 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
succes 
21 aug 18 door lid: chrisp72
Succes👊🏻 
21 aug 18 door lid: TommeyLou
succes komt goed👍 
21 aug 18 door lid: diana.vos99
Succes! Ook.ik ben vandaag lid geworden en heb een bericht geplaatst maar kan het niet zien. Ook kan ik maar 1 volger aanklikken. Meer kan ik er niet toevoegen. Doe ik iets fout? Ik plaatst dit hier omdat ik dan weet dat dit wel zichtbaar is. 
21 aug 18 door lid: Remari72
@remari72. Je logboek is alleen zichtbaar voor volgers. Dan zou je bij instellingen kunnen zetten dat iedereen het kan zien. En bij de berichten kan je bovenin aangeven wat je wil zien. kijken bij iedereen, uitgelicht of volgers.  
21 aug 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Je berichtje is zichtbaar, remari.  
21 aug 18 door lid: Fietsje37
Je bedoelde je eigen geplaatst berichtje natuurlijk😬 Ik ben ook nog een beetje aan het zoeken in de app hoe het werkt. Ik heb de app al langer maar gebruikte dit stuk de vorige keer eigenlijk niet maar hield alleen voor mezelf de calorieën bij.  
21 aug 18 door lid: Fietsje37
dank jullie wel. het is me gelukt! 
21 aug 18 door lid: Remari72
Veel succes met afvallen! 
21 aug 18 door lid: wvdzwart
vraagje uit nieuwsgierigheid. Hoe komt het dat je niet op tijd, dus na een paar kilo te zijn aangekomen gelijk gaat letten op je gewicht? Ik ben ook bang hiervoor en wil graag begrijpen of weten hoe ik dit kan voorkomen.  
21 aug 18 door lid: oke88
remari, je instellingen zijn nu nog zó dat er niet gereageerd kan worden op je bericht. en boven in het beeld (van de app) kun je aangeven welke berichten je wilt zien : alleen je eigen, veelbesproken berichten of álle berichten Verder kun je idd maar een beperkt aantal mensen gaan volgen, per dag. dus vandaag is dat er mss 1...morgen weer 1. zodat je niet overdrijft zeg maar ;) 
22 aug 18 door lid: TMBoonstra
Ok serieus...net zag ik remari's bericht als laatst geplaatste... Nu zie ik ineens nog meer reacties...🙄die het zelfde zeggen als ik...zinloos getypt  
22 aug 18 door lid: TMBoonstra
Het was wel mijn bedoeling om Idd na een paar kilo aankomen in te grijpen. (Reagerend op de vraag hieronder van oké) Ik ben echt een emotie eter en na het wegvallen van mijn baan ben ik echt in een diep gat gevallen en ook weer in mijn oude gewoontes vervallen. Daarnaast vind ik (mede door mijn adhd) het lastig om me ergens langdurig aan te houden. Routine aanleren is moeilijker hierdoor. Zeker als mijn hele lijf zegt: bekijk het maar ik wil gewoon een zak chips. Daarnaast vind ik gezond eten toch wel een ding. Ik ben geen groente fan (wel rauwkost) en houd niet zo erg van koken en boodschappen doen. (Vergeet namelijk veel en het plannen van koken/ handelingen vind ik niet makkelijk) Ik was echt een pakjeskoker. Ik zeg: was want als ik me fokus kan ik best een gezonde maaltijd op tafel krijgen die ook simpel is. Ik heb nu medicatie, ik hoop dat dat me ook helpt om het er nu ook af te houden.  
22 aug 18 door lid: Fietsje37
héél herkenbaar hoor! ik heb zelf ADD... en was (zonder medicatie) recht in staat om s'ochtends te besluiten: vanaf vandaag gaat het roer om, ik ga gezond eten.... en smiddags een Lion te kopen en halverwege pas bedenken: oh ja.. Dit zou niet meer! wat dus (weer) een gevoel van falen gaf... wat resulteerde in nóg een Lion 😉 Nu en aantal jaren later heb ik mezelf héél wat trucjes aangeleerd om zulke dingen niet meer te vergeten (incl medicatie) ook heb ik gemerkt dat een regime van niet mógen, voor mij funest is. ben begonnen met calorieën tellen... dat geeft sowieso goed inzicht. eerder gebruikte ik een andere app en die gaf ook aan of het goede, minder goede of slechte voedingswaren waren. Maar die miste veel Nederlandse producten én de community. nu zit ik sinds mei hier.... heb hier ook Intermittend Fasting ontdekt. En dat werkt voor mij als een tierelier. inmiddels dit jaar al bijna 12 kg afgevallen 
22 aug 18 door lid: TMBoonstra
succes, zet hem op 
22 aug 18 door lid: Rensie 1111
Goed bezig idd. Het helpt ook dat mijn partner ook wil afvallen. (Net zoals de vorige keer) Bij hem zit m meer in de hoeveelheid opscheppen bij de maaltijden (vooral bij pasta) en pilsjes/ frisdrank en af en toe wat pinda’s. Ik ben echt een snoeper. (Vooral chips, chocolade en drop/ koek) en friet, daar ben ik dol op. Maar ik drink zelden alcohol en ook heel weinig frisdrank. Ik drink voornamelijk water met af en toe koffie of een kop thee. Me houden aan een normale portie deed ik niet altijd, als het lekker is, gewoon nog een keer opscheppen. Dat moet ik echt afleren. Nu mag je idd alles hebben maar moet wel op je calorie inname letten. Het geeft meer inzicht in je eetpatronen en kies je bewuster voor wel of niet iets nemen.  
22 aug 18 door lid: Fietsje37
Wat is intermittend fasting?  
22 aug 18 door lid: Fietsje37
IF is in het kort met regelmaat langere tijd vasten en in kortere tijd je maaltijden gebruiken. bijvoorbeeld 16 uur vasten en in een tijdraam van 8uur je maaltijden. zelf eet ik meestal tussen 13.00 en 21.00 daarbij gebruik ik 2 grote maaltijden (600 kcal) en 2 tussendoor totaal 1800 kcal. grootste voordeel: savonds geen snaai trek meer omdat ik dan net een flinke maaltijd heb gehad. Na je eet tijd ga je dus vasten... alleen drinken water thee of zwarte koffie. doordat er totaal geen kcal met binnen komen, krijgt je lijf de tijd en de rust om het eten te verteren en op te nemen. bloedsuiker wordt stabieler en vetverbranding wordt gestimuleerd.  
22 aug 18 door lid: TMBoonstra
het heeft bij mij vooral gezorgd dat mijn focus niet meer bij het begin van de dag al op eten ligt. ik sta eerder op dan de kinderen en hoef dan even niks...(het enige moment van de dag dat ik even niet hoef te worstelen met ADD) Verder is het nu voor mij ook dat ik meer geniet van alles... ik moet niks, ik mág. en daardoor kan ik ook zeggen: ikk wil het nu even niet.  
22 aug 18 door lid: TMBoonstra

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Fietsje37's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.