Tante Deb's Logboek, 18 aug 18

Na vrij vlot vrij veel te zijn afgevallen blijf ik nu zes tot zeven kilo (het schommelt) hangen boven mijn streefgewicht. Wat kan ik doen om mijn laatste “vetje” weg te toveren? Ik werk momenteel heel veel, zeg zestig uur per week, en draai alleen nachtdiensten. Tijdens mijn werk beweeg ik veel, het is fysiek ook zwaar. Daarnaast loop ik veel, verder doe ik op het moment niet aan sport.

Bekijk Dieet Kalender, 18 augustus 2018:
1471 kcal Vet: 34,57g | Eiwit: 53,08g | Kolhy: 218,87g.   Ontbijt: AH Ciabattina, Wilmersburger Vegan Kaas, Harde Kaiserbroodjes. Lunch: Alpro Soya Yoghurt Nature Ongezoet, AH Doosjevol Blauwe Bes Framboos. Diner: Sushi met Groenten Gerold in Zeewier. Snacks/Andere: Alpro Soya Light. meer...

6 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
gewoon geduldig vol blijven houden, uiteindelijk zakt de weegschaal wel weer. Eerste kilo's gaan vaak sneller eraf dan de laatste, maar het komt goed 😃😉 
18 aug 18 door lid: liekie1972
Misschien doe je momenteel te veel en schiet je lijf in de overlevings stand? Probeer wat rust te pakken hier en daar, ontspan. Slaap voldoende. Drink voldoende water en kruidenthee (vooral detox, brandnetel, groene thee, bv even bijkomen van pickwick). En ook heel belangrijk, doe soms gewoon waar je zit in hebt en neem een cheat moment of dag. Hou vol, komt echt goed, maar wees lief voor jezelf! 
18 aug 18 door lid: Tuinvrouw81
Nacht diensten he😏 die doen mij altijd de das om...... sowieso onregelmatig werken maakt het afvallen lastiger. Heeft iets met hormonen te maken. Er zit maar 1 ding op en dat is ondanks je nacht diensten proberen een consequent ritme te creëren en geduld en vertrouwen hebben dat het goed gaat komen. 
18 aug 18 door lid: mijusudo
Heb je je kcal inname wel verandert.. 
18 aug 18 door lid: bianca114,7
Onregelmatige diensten schijnen killing te zijn. 
18 aug 18 door lid: Wikkie1977
Hoever ligt je streefgewicht van je 'ideale' gewicht af? Hoeveel ben je in korte tijd afgevallen? Ben je op een gewicht wat je eerder ook hebt gewogen? Dat herkend je lichaam als ijkpunt. Dan is gewoon gezond door blijven gaan en accepteren dat het wat langzamer gaat volgens mij het beste. 
18 aug 18 door lid: R.Golz
@Vecasemic, ik doe niets anders dan toen ik wel afviel. 
18 aug 18 door lid: Tante Deb
@R.Holz ik ben meer dan twintig kilo afgevallen in korte tijd. Eerder woog ik altijd een kilo of zes, zeven minder dan nu. Toen was ik heel slank, ik weet niet of ik dat per se ambieer. 
18 aug 18 door lid: Tante Deb
Even uitrekenen of je je kcal moet veranderen. 
18 aug 18 door lid: bianca114,7
@Bianca, kcal heb ik niet veranderd, misschien moet ik dat inderdaad doen. Meer eten wordt moeilijk 😊 
18 aug 18 door lid: Tante Deb
@tuinvrouw, mijn leven is nogal hectisch momenteel. Ook als ik niets doe kan ik niet rusten. Dat zal niet helpen. 
18 aug 18 door lid: Tante Deb
Heb je al eens intermitted fasting geprobeerd ? Je zou ook kunnen proberen om 2-3 per dag een eetlepel appelazijn in een glas water te doen en voor de maaltijd op te drinken.  
18 aug 18 door lid: Biene Mays
@Biene, ik doe aan intermitted fasting en neem elke dag appelazijn :) 
18 aug 18 door lid: Tante Deb
Ook als ik niets doe kan ik niet rusten. Dat zal niet helpen. Klinkt bij mij als één van potentiële boosdoeners ;-). En idd onregelmatige diensten... Eerste kilo's gaan vaak makkelijker dan de laatste... 
18 aug 18 door lid: Tuinvrouw81

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tante Deb's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.