adff's Logboek, 28 jun 18

Bah zit er mentaal niet lekker bij vandaag. Beetje dipdag
Heb hoofdpijn en het liefst grijp ik naar de suiker. Wat ik niet wil en ga doen. Bah!

Bekijk Dieet Kalender, 28 juni 2018:
1067 kcal Vet: 22,55g | Eiwit: 43,55g | Kolhy: 155,20g.   Lunch: AH Magere Melk, AH Doosjevol Zomerfruit, AH Havermout Grove Vlokken. Diner: Iglo Roerbak Sensatie PAELLA met Garnalen & Kipfilet. Snacks/Andere: Bolletje Noten & Granen Repen Amandel & Havermout, Zespri Kiwi Gold, Appelsientje Zontomaatje. meer...

20 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 26
Reacties 
Misschien een paar bladzijden van “Meer rust in je hoofd lezen”, en dan een lekkere wandeling maken 🙂? 
28 jun 18 door lid: wvdzwart
Lief en bedankt voor je tip. Zo de slaap/nachtdienst in. Zal mn boekjes meenemen. 😊  
28 jun 18 door lid: adff
Ik heb heel vaak een vreetbui vlak voordat ik hoofdpijn krijg. Dat markeert voor mij vaak het begin van een migraineaanval. Een soort onrust, dan heb ik een ongelooflijke drang naar zoet, zout of vet, of alles door elkaar. Niet dat het eten dan bevredigend werkt, maar ik wil maar zeggen: het kan bij hoofdpijn horen. 
28 jun 18 door lid: Huukje
Heb hetzelfde als Huukje, krijg een ongelofelijke drang naar chocolade bij de migraine.. 
28 jun 18 door lid: Ahart88
Oh oh oh dat heb ik gisteren gehad... Zó moe en hoofdpijn gehad heel de dag, waardoor ik last kreeg van eetbuien. Ik heb mij hier, zoals altijd, niet aan toegegeven.. Zó'n behoefte gehad om me vol te proppen met ijs en chocolade... Ik ging ook in de avond naar de bios waar natuurlijk allemaal zakken chocolade te koop waren. Ik heb niks genomen, maar ik had het wel even moeilijk. Vandaag hetzelfde verhaal, de pot Nutella die in de kast staat roept mij gewoon. Gelukkig is dat het enige aan ongezonde spul die ik in huis heb, maar de verleiding is er wel. Maar ik moet sterk zijn, we kunnen dit 💪🏻 
28 jun 18 door lid: rickydemooij
Hoi Adff, wellicht kom je magnesium te kort.... meestal als je lichaam ‘snakt’ naar iets heeft het een te kort aan een mineraal/ viamine etc. 
28 jun 18 door lid: sweetyangel28
Vochttekort kan ook leiden tot hoofdpijn en met deze hoge temperaturen kun je zomaar last krijgen van dehydratatieverschijnselen als je niet voldoende drinkt.  
28 jun 18 door lid: Nebulas
Hi lieve allemaal, Tot op heden nog niet toegegeven. Ik slik al magnesium. 😊 thanks voor de tip. Het kan wel zijn dat ik iets te weinig heb gedronken afgelopen dgn.  
28 jun 18 door lid: adff
He hoe komt dat zo laiverd, dat je niet lekker in je vel zit? Succes tijdens de nachtdienst 😘 
28 jun 18 door lid: csiersma
Kon je nieuwe kapsel je niet opbeuren? ☺️ Hoop dat je je snel weer lekker in je velletje voelt 
28 jun 18 door lid: elntien
Hopelijk redt je je door de cravings heen! Beterschap 😚 
28 jun 18 door lid: lgreinerart
maak de wortel taart..erg lekker. 
28 jun 18 door lid: bianca114,7
Hopelijk goed slapen dat t dan over is. 
28 jun 18 door lid: annemiek rembil
Neem een banaantje, of een stukje pure chocolade. Vult goed en stilt de cravings. (bij mij dan, Ik weet ni hoe het bij jou werkt ;p) 
29 jun 18 door lid: elselinevd
Migraine en suikers hoort wel bij elkaar. Bij werkt een glaasje port als ik migraine had (gelukkig verleden tijd dankzij de overgang), want alcohol zorgt voor vaatverwijding, die de vaatvernauwing bij migraine opheft.  
29 jun 18 door lid: MargreethT
Goeie tip, MargreethT. Die kan ik weleens proberen. Ik ga denk ik ook eens kijken of immigran oid werkt, ik gebruik nu altijd ibuprofen of een dubbele dosis paracetamol, maar er schijnt wel effectiever spul te zijn. Fijn dat het bij jou na de overgang is verdwenen! Het kan namelijk ook erger worden na de overgang, dat was bij mijn moeder zo. Die gebruikt nu bètablokkers. Werkt goed, maar is wel een paardenmiddel natuurlijk.  
29 jun 18 door lid: Huukje
Migraine en hoofdpijn zijn natuurlijk niet hetzelfde. Beiden kennen trouwens wel verschillende oorzaken. Hoe dan ook vervelend. Altijd voor iedereen een eigen zoektocht naar wat mogelijk helpt. Gaat het intussen wat beter met je, Adff? 
29 jun 18 door lid: Tijmpje
Bedankt voor al jullie lieve reacties. Zit innmiddels weer op t bankje thuis. Er waren woensdag avond wat conflicten gebeurd met een client. Zat ontzettend in 'mijn verhaal. Grr. Ook deze week even 1 tegenslag gehad en 1 keuze die ik maar moeilijk kan maken. Uiteindelijk gisteren heerlijk op mijn werk kunnen stortbakken. Eigenlijk gaat het best weer goed. Vind jullie support allemaal super lief.  
29 jun 18 door lid: adff
Kleine toevoeging. Volgens mij heb ik geen migraine. Hoofdpijn is het volgens mij gewoon.  
29 jun 18 door lid: adff
Fijn dat het beter gaat en heel herkenbaar ook, hoor. Maar vanwege het verschil dus ook mijn eerdere reactie. 😉 
29 jun 18 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


adff's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.