tarty_patrick's Logboek, 23 jun 18

72.9 kg, bijna 7 kg in 1,5 maand tijd( toen woog ik 79.4. Toch deze week nog wat gewicht er vanaf, ik had zelf verwacht dat ik was aangekomen. Door de stress op m'n werk merk ik dat ik me steeds minder streng vast houd aan het dieet. Ik eet nu zelfs chips in het weekend, geen hele zak in 1 keer maar de verleiding om er van af te blijven is zo groot. Als ik dan in bed lig voel ik me gewoon misselijk en beroerd door het eten savonds. Volgende ochtend voel ik me opgeblazen en niet zo fit. Dit weekend ( m'n enige vrije weekend deze maand) laat ik het nog toe, vanaf maandag is weer normaal doen. Nog 3 weken en dan zit ik in Spanje, ik wil toch minimaal nog 1,5 kg kwijt. We gaan ervoor. 🤔

14 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Jeetje dat is echt wel heel erg veel in 1,5 maand zeg!! Wat heb je gedaan daarvoor?  
23 jun 18 door lid: Wipneuss
Fijn dat de verleiding om er vanaf te blijven groot is ;))) 
23 jun 18 door lid: annemiek rembil
@wipneuss Niet bijzonder veel, beperkt aantal calorieën eten (1200 tot 1500), niet ongezond snacken, veel water drinken en meer bewegen, geen alcohol of frisdrank waar suikers in zitten . Ik zorg er voor dat ik standaard minimaal 1000 calorieën in de min sta per dag. Dan zit je gemiddeld op - 7000 calorieën per week, is ongeveer een kilo vet. Ik verlies wellicht ook wat spiermassa maar door te sporten probeer ik dat te onderhouden. Simpel zat en het voelt niet als een zwaar crash dieet waar je niks mag. Prima te doen.  
23 jun 18 door lid: tarty_patrick
Oops dat was een fout haha 😂 @annemiek rembil het is juist een grote verleiding al dat lekkere eten, vind het maar lastig om niks te snoepen.  
23 jun 18 door lid: tarty_patrick
Nou tart doe je netjes! Op het werk inmiddels weer rustig? 
23 jun 18 door lid: adff
Ik snapte het wel hoor. Ik ken het ook, moet altijd afkicken. En niks nemen, want dan gaat t weer fout.  
23 jun 18 door lid: annemiek rembil
Tnx voor je reactie! En succes weer deze week.  
23 jun 18 door lid: Wipneuss

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


tarty_patrick's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.