lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 09 jun 18

Even van me afschrijven. Ik heb een hele erge trek, maar ga straks uit eten en wil niets meer nemen om de schade van vanavond te beperken. Sorry maar ik moest het even kwijt :-)

Bekijk Dieet Kalender, 09 juni 2018:
1381 kcal Vet: 35,92g | Eiwit: 72,11g | Kolhy: 187,86g.   Ontbijt: Activia Perzik 0%, Aardbeien, Friesche Vlag Halvamel (10ml), Blauwe Bessen, Koffie. Lunch: Nectarines, AH Zuivel Spread Bieslook Light, Zonnatura Paprika Spread, AH Brabants Roggebrood, AH Gebraden Fricandeau, Bolletje Vezelrijk Beschuit, Lidl Rucola. Diner: Hello Fresh Pastasalade met Warmgerookte Zalm, Radijs en Verse Dille, Koupe Strawberry Protein & Fibre Ijs. Snacks/Andere: Nescafé Cappucino Cafeïnevrij, Komkommer (met Schil), Gedroogde Abrikozen. meer...
1958 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

9 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Sterkte! 💪 en eet smakelijk straks 🌹 
09 jun 18 door lid: willeke.
Ik zou juist wel nu wat voedzaam en slank te eten nemen, zodat ik straks niet aan zou vallen op het eten. En ik bekijk als het kan thuis online het menu en maak dan alvast een keuze: voorgerecht óf nagerecht? Welke is het me het meest waard... En een verstandig maar lekker hoofdgerecht. Smakelijk, fijne avond en succes! 
09 jun 18 door lid: Suzepluus
Bedankt. Ik heb idd het menu al bekeken en het wordt waarschijnlijk een (pasta)salade met zalm. Geen voorgerecht maar na is moeilijk. Als we ergens gezellig eten wil ik altijd wel ijs na haha.  
09 jun 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
ook een beetje genieten als je uit eten gaat! 
09 jun 18 door lid: essielove85
Eens ik neem aan dat je niet veel uit eten gaat dus gun jezelf dat nagerecht .  
09 jun 18 door lid: willeke.

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.