Voedingemiddelen database en calorieteller  

Saint Alby

Kalkoenfilet

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
519 kj
6%
124 kcal
Vet
3,50g
5%
Verzadigd Vet
0,700g
4%
Koolhydraten
1,00g
0%
Suiker
1,00g
1%
Eiwitten
20,00g
40%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 09 dec 15 05:43
6%
van ADH*
(124 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (4%)
 
Vet (27%)
 
Eiwitten (69%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
124
Vet
3,5g
Kolhy
1g
Eiwit
20g
100 g bevat 124 calorieën.
Calorieën Verdeling: 27% vet, 3% kolhy, 69% eiwit.

Meer producten van Saint Alby:

Parijse Worst
Cobourg
Hespenworst
Kipfilet Natuur
Ham Meesterlyck
  Bekijk alle Saint Alby Producten

Andere soorten Kalkoen:

Kalkoen of Kipfilet (in Plakjes)
Kalkoenborst met Vel
Wit Kalkoenvlees (Gegrild, in Plakjes)
Gemalen Kalkoen
Kalkoenborst
Kalkoen
  Bekijk Meer Kalkoen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Meester & Zn. Kalkoenfilet
Nettorama Kalkoenfilet Gerookt
Landerij Kalkoenfilet
PICNIC Kalkoenmerguezworst
Wahid Kalkoenfilet
Erciyes Kalkoenspek


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.