Voedingemiddelen database en calorieteller  

PICNIC

Sajoer Boontjes

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
791 kj
9%
189 kcal
Vet
9,80g
14%
Verzadigd Vet
4,200g
21%
Koolhydraten
22,30g
9%
Suiker
16,50g
18%
Eiwitten
1,50g
3%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 19 feb 23 11:51
9%
van ADH*
(189 cal)
9% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (49%)
 
Vet (48%)
 
Eiwitten (3%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
189
Vet
9,8g
Kolhy
22,3g
Eiwit
1,5g
100 g bevat 189 calorieën.
Calorieën Verdeling: 48% vet, 49% kolhy, 3% eiwit.

Verwante Bonen van PICNIC:

Passata

Meer producten van PICNIC:

Rijstwafels Yoghurt
Ravioli Ricotta E Spinaci
Bieten Rauwkost
Kiphaasjes Gepaneerd
Rice Crackers Milk Chocolate
  Bekijk alle PICNIC Producten

Andere soorten Bonen:

Groene Snijbonen
Sperziebonen
Witte Bonen in Tomatensaus
Rode Kidneybonen (uit Blik)
Zwarte Bonen
  Bekijk Meer Bonen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Edamame Bonen
HAK Flageolets
Boon Kidneybonen in Chilisaus
Demeter Witte Bonen
PICNIC Passata
All Seasons Groene Groentepan


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.