Voedingemiddelen database en calorieteller  

Müller

Reine Butter Milch

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
159 kj
2%
38 kcal
Vet
0,60g
1%
Verzadigd Vet
0,400g
2%
Koolhydraten
4,20g
2%
Suiker
4,20g
5%
Vezels
0,0g
Eiwitten
3,40g
7%
Zout
0,30g
5%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 13 dec 17 04:57
2%
van ADH*
(38 cal)
2% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (47%)
 
Vet (15%)
 
Eiwitten (38%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
38
Vet
0,6g
Kolhy
4,2g
Eiwit
3,4g
100 g bevat 38 calorieën.
Calorieën Verdeling: 15% vet, 47% kolhy, 38% eiwit.

Meer producten van Müller:

Milch Reis
Milkshake Strawberry
Müllermilk Choco Caramel Cookie
Mullermilk Banana
Müllermilch Shake Banana Twist
  Bekijk alle Müller Producten

Andere soorten Boter:

Opgeklopte Boter (Gezouten)
Boter
Boter (Gezouten)
Bakboter (Ongezouten)
Bakboter (Light, Ongezouten)
  Bekijk Meer Boter Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Jumbo Bewust Romig
Bertolli Smeerbaar
Sense Margarine
Jumbo Kruidenboter
AH Bak en Braad
AH Light Boter 100% Plantaardig


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.