Voedingemiddelen database en calorieteller  

Lekker Fris

Bonte Salade

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
92 kj
1%
22 kcal
Vet
0,20g
0%
Verzadigd Vet
0,100g
1%
Koolhydraten
2,70g
1%
Suiker
1,70g
2%
Vezels
2,4g
Eiwitten
1,20g
2%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 23 jun 20 07:58
1%
van ADH*
(22 cal)
1% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (62%)
 
Vet (10%)
 
Eiwitten (28%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
22
Vet
0,2g
Kolhy
2,7g
Eiwit
1,2g
100 g bevat 22 calorieën.
Calorieën Verdeling: 10% vet, 62% kolhy, 28% eiwit.

Verwante Sla van Lekker Fris:

Ijsbergsla Melange
Rucola Sla Melange

Meer producten van Lekker Fris:

Gemengde Sla
  Bekijk alle Lekker Fris Producten

Andere soorten Sla:

Cos of Romaine Sla
Gemengde Sla
Rucola Sla
Groene Eikenbladsla
Sla
Ijsbergsla
  Bekijk Meer Sla Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Plus Rode Bladsla & Veldsla
De Beste Mesclun Sla
Hoogvliet Ijsbergsla Melange
Hello Fresh Kipfilet met Tuinkruiden en Aardappelpartjes
Coop Gemengde Sla
AH Salad Bowl Thai Beef


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.