Voedingemiddelen database en calorieteller  

La Place

Gevulde Gnocchi Ricotta

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
644 kj
8%
154 kcal
Vet
4,00g
6%
Verzadigd Vet
1,500g
8%
Koolhydraten
24,00g
9%
Suiker
0,60g
1%
Vezels
1,0g
Eiwitten
4,90g
10%
Zout
1,00g
17%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 16 nov 23 01:15
8%
van ADH*
(154 cal)
8% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (63%)
 
Vet (24%)
 
Eiwitten (13%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
154
Vet
4g
Kolhy
24g
Eiwit
4,9g
100 g bevat 154 calorieën.
Calorieën Verdeling: 24% vet, 63% kolhy, 13% eiwit.

Meer producten van La Place:

Vloerbrood Wit
Spinazie Bloemkool Flatbread
Tonijn Salade
Prosciutto Di Parma, Parmigiano Reggiano Mezzelune
Verse Soep Oosterse Pompoen
  Bekijk alle La Place Producten

Andere soorten Gnocchi:

Aardappelgnocchi
  Bekijk Meer Gnocchi Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Italiamo Gnocchi Tomato & Mozzarella
Schär Gnocchi
Knorr Gnocchi Di Patate
Hello Fresh Gnocchi met Kip in Romige Saus
De Cecco Tronchetti Di Patate
Daily Chef Gnocchi


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.