Voedingemiddelen database en calorieteller  

Jumbo

Ansjovis in Kruidenolie

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1289 kj
15%
308 kcal
Vet
26,80g
38%
Verzadigd Vet
2,900g
15%
Koolhydraten
0,60g
0%
Suiker
0,40g
0%
Vezels
0,2g
Eiwitten
15,90g
32%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 04 jan 18 09:56
15%
van ADH*
(308 cal)
15% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (79%)
 
Eiwitten (21%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
308
Vet
26,8g
Kolhy
0,6g
Eiwit
15,9g
100 g bevat 308 calorieën.
Calorieën Verdeling: 79% vet, 1% kolhy, 21% eiwit.

Meer producten van Jumbo:

Kipburger Caprese
Pain D’Ardenne
Sukadelap in Jus
Brabantse Worstenbroodjes
Smeerkaas 15+
  Bekijk alle Jumbo Producten

Andere soorten Ansjovis:

Ansjovis (Uitgelekt in Olie, uit Blik)
  Bekijk Meer Ansjovis Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Golden Seafood Ansjovis in Olijfolie
Fish Tales Ansjovis Filets in Olijfolie
Princes Ansjovisfilets in Olijfolie
Princes Ansjovisfilets met Kappertjes
Fish Tales Ansjovis Pasta
AH Paneermeel


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.