Voedingemiddelen database en calorieteller  

Honig

Hartige Maaltijdsaus Spek, Champignon & Salie

Deze aanbieding is verwijderd omdat het product of voedingsmiddel niet langer beschikbaar of verouderd is. Bekijk voor een actueel alternatief een van de hieronder gelinkte gerelateerde voedingsmiddelen.
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
243 kj
3%
58 kcal
Vet
4,10g
6%
Verzadigd Vet
0,400g
2%
Koolhydraten
4,10g
2%
Suiker
1,30g
1%
Vezels
0,4g
Eiwitten
1,10g
2%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 28 aug 12 09:01
3%
van ADH*
(58 cal)
3% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (28%)
 
Vet (64%)
 
Eiwitten (8%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
58
Vet
4,1g
Kolhy
4,1g
Eiwit
1,1g
100 g bevat 58 calorieën.
Calorieën Verdeling: 64% vet, 28% kolhy, 8% eiwit.

Meer producten van Honig:

Bloemkool Ovenschotel
Sperziebonen Ovenschotel
Indiase Tandoori
Chinese Kippensoep
Basis Voor Boeren Groentesoep
  Bekijk Meer

Andere soorten Sauzen:

Appelmoes
Olijfolie
Salsa
Ketchup
Sojasaus
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Hello Fresh Ketjap
Inproba Groene Curry Woksaus
Heinz Salad Cream
ESN Premium Ultra Sauce Curry Ketchup
Hello Fresh Harissa
Faja Lobi Javaanse Marinade


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.