Voedingemiddelen database en calorieteller  

Gelatelli

Mini Sticks Almond

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1531 kj
18%
366 kcal
Vet
24,30g
35%
Verzadigd Vet
15,500g
78%
Koolhydraten
31,20g
12%
Suiker
29,90g
33%
Eiwitten
5,20g
10%
Zout
0,20g
3%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 09 mei 21 07:08
18%
van ADH*
(366 cal)
18% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (34%)
 
Vet (60%)
 
Eiwitten (6%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
366
Vet
24,3g
Kolhy
31,2g
Eiwit
5,2g
100 g bevat 366 calorieën.
Calorieën Verdeling: 60% vet, 34% kolhy, 6% eiwit.

Verwante Ijs van Gelatelli:

Frozen Skyr Sour Cherry
Strawberry Kiss
Tropical Fruit Ice Lollies
Premium Salted Caramel
Ijs
High Protein Salted Caramel Cake
  Bekijk meer Gelatelli Ijs Producten

Andere soorten Ijs:

Vanille Ijs (Mager)
Vanille Ijs
Chocolade Ijs (Vol)
Ijs
Aardbeien Ijs
  Bekijk Meer Ijs Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Mucci Dame Blanche
Ben & Jerry's Non Dairy Chocolatey Love a Fair
Lotus Ijs
Plus Yoghurt & Kers Schepijs
Plus Bosvruchten Ijsjes
AH Ijs Bonbons Hazelnoot


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.