Voedingemiddelen database en calorieteller  

Dr. Karg

Spelt met Zaden Crackers

Voedingswaarde
Portiegrootte
1 cracker (25 g)
per portie
RI*
Energie
427 kj
5%
102 kcal
Vet
4,50g
6%
Verzadigd Vet
0,500g
3%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,200g
Meervoudig Onverzadigd Vet
3,000g
Koolhydraten
11,10g
4%
Suiker
-
Eiwitten
4,30g
9%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 29 jan 11 09:52
5%
van ADH*
(102 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (43%)
 
Vet (40%)
 
Eiwitten (17%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
102
Vet
4,5g
Kolhy
11,1g
Eiwit
4,3g
1 cracker (25 g) bevat 102 calorieën.
Calorieën Verdeling: 40% vet, 43% kolhy, 17% eiwit.

Verwante Crackers van Dr. Karg:

Spelt met Emmentaler Kaas
Klassiek 3-Zaden

Andere soorten Crackers:

Kaascrackers
Crackers
Tarwe Crackers
Saltine Crackers
Volkoren Crackers
  Bekijk Meer Crackers Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Bolletje 45% Zaden Cracker
Wasa Delicate Crackers Paprika
Tastino Lichte Crackers Volkoren
Leev Caramel Lentil Cakes
Tastino Knäckebröd Sesam
Haust Maiswafel Kaas


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.