Voedingemiddelen database en calorieteller  

Costa Ligure

Pesto Tartufo

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1778 kj
21%
425 kcal
Vet
42,20g
60%
Verzadigd Vet
5,000g
25%
Koolhydraten
4,90g
2%
Suiker
3,60g
4%
Vezels
4,9g
Eiwitten
4,00g
8%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 11 aug 15 11:28
21%
van ADH*
(425 cal)
21% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (5%)
 
Vet (91%)
 
Eiwitten (4%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
425
Vet
42,2g
Kolhy
4,9g
Eiwit
4g
100 g bevat 425 calorieën.
Calorieën Verdeling: 91% vet, 5% kolhy, 4% eiwit.

Verwante Sauzen van Costa Ligure:

Pesto Genovese
Pesto met Truffel
Pesto Limone
Pesto Genovese Bio

Meer producten van Costa Ligure:

Vegan Pesto Alla Genovese
  Bekijk alle Costa Ligure Producten

Andere soorten Sauzen:

Appelmoes
Sojasaus
Salsa
Ketchup
Olijfolie
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Kokki Djawa Sajoer Boontjes
ESN Ultra Light Sauce Hot Sweet Chili
La Morena Taco Al Pastor
Machandel Tomatenketchup
Hello Fresh Harissa
Calvé Avocado en Citroen


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.