Voedingemiddelen database en calorieteller  

Ciao Carb

Prototoast

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1481 kj
18%
354 kcal
Vet
10,00g
14%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
8,00g
3%
Suiker
-
Eiwitten
44,00g
88%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 22 feb 17 09:52
18%
van ADH*
(354 cal)
18% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (11%)
 
Vet (30%)
 
Eiwitten (59%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
354
Vet
10g
Kolhy
8g
Eiwit
44g
100 g bevat 354 calorieën.
Calorieën Verdeling: 30% vet, 11% kolhy, 59% eiwit.

Verwante Toast van Ciao Carb:

Prototoast

Meer producten van Ciao Carb:

Protochoc
Protopasta
Protopizza
Protobun
Protocake
  Bekijk alle Ciao Carb Producten

Andere soorten Toast:

Geroosterd Meergranenbrood
Geroosterd Witbrood
Texas Toast
Geroosterd Volkoren Brood
Geroosterd Stokbrood (met Zuurdesem)
  Bekijk Meer Toast Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Borreltoast Rozemarijn Zeezout
Jumbo Broodgeluk Schotel Spelt Bruin
Jumbo Toast Mix
AH Scrocchi Zeezout
Feeling Ok Toast
Jumbo Kaasstengels


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.