Voedingemiddelen database en calorieteller  

Becel

Omega 3 Plus

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1427 kj
17%
341 kcal
Vet
38,00g
54%
Verzadigd Vet
8,700g
44%
Koolhydraten
1,30g
1%
Suiker
0,50g
1%
Vezels
0,0g
Eiwitten
0,50g
1%
Zout
0,08g
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 13 jan 20 02:39
17%
van ADH*
(341 cal)
17% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (1%)
 
Vet (98%)
 
Eiwitten (1%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
341
Vet
38g
Kolhy
1,3g
Eiwit
0,5g
100 g bevat 341 calorieën.
Calorieën Verdeling: 98% vet, 1% kolhy, 1% eiwit.

Verwante Boter van Becel:

Boter Light
Walnoot Olie
Boter
Romig
Halvarine
Bio Boter
  Bekijk meer Becel Boter Producten

Meer producten van Becel:

Becel Lekker Romig
  Bekijk alle Becel Producten

Andere soorten Boter:

Bakboter (Light, Ongezouten)
Boter
Opgeklopte Boter (Gezouten)
Bakboter (Ongezouten)
Boter (Gezouten)
  Bekijk Meer Boter Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Milsani Zeezoutboter
Gwoon Margarine
Jumbo Bewust Romig
AH Light Boter 100% Plantaardig
McDonald's Boter
AH Bak en Braad


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.