Voedingemiddelen database en calorieteller  

AH

Tempeh Ketjap

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1322 kj
16%
316 kcal
Vet
23,00g
33%
Verzadigd Vet
3,200g
16%
Koolhydraten
9,40g
4%
Suiker
6,50g
7%
Vezels
6,4g
Eiwitten
15,00g
30%
Zout
1,08g
18%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 05 jul 23 01:44
16%
van ADH*
(316 cal)
16% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (12%)
 
Vet (68%)
 
Eiwitten (20%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
316
Vet
23g
Kolhy
9,4g
Eiwit
15g
100 g bevat 316 calorieën.
Calorieën Verdeling: 68% vet, 12% kolhy, 20% eiwit.

Verwante Tempeh van AH:

Tempeh Naturel
Tempeh Sweet Chili
Tempeh
Blokjes Tempeh Ketjap

Meer producten van AH:

Kool Mix
Rundersteak French Herbs
Oven Bamischijf
Stoommaaltijd Mediteraanse Kip
Greenfields Runder Riblappen
  Bekijk alle AH Producten

Andere soorten Tempeh:

Tempeh
  Bekijk Meer Tempeh Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Vemondo Tempehblokjes Ketjap
AH Tempeh Sweet Chili
GoodBite Tempeh
Jumbo Tempeh
AH Blokjes Tempeh Ketjap
Vivera Plantstukjes als Kip


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.