Balsamic Roasted Vegetables
Maaltijd type:
Bijgerechten
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
door lid: bcatrett
Balsamic Roasted Vegetables
A great veggie side dish with different types of peppers, squash, carrots, asparagus, zucchini and onion.
Ingrediënten
Beschrijving
- Pre-heat oven to 450 °F (220 °C).
- Line a baking pan with foil.
- Cut and slice all vegetables.
- Season with fresh ground salt and pepper.
- Toss with olive oil and balsamic vinegar.
- Bake for approximately 20-25 minutes until vegetables are desired crispness.
- Note: vegetables should caramelize and be crispy.
167 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
Beoordelingen
Very tasty, but could reduce the pepper. Seemed like it over powered.
03 jun 13 door lid: 1sonny
|
|
Great mix of veggies. We didn't have fresh asparagus at our local store, so I used green beans. Delish!
04 feb 11 door lid: TJ Alred
|
I only made this with Asparagus but it was so good! My boyfriend enjoyed it too!
19 apr 10 door lid: Byrdface
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Bijgerechten
Nieuwste Recepten
Taai, gezond en makkelijk te bereiden.
|
Zacht, lekker en een caloriearm tussendoortje.
|
Dit gezonde recept is perfect voor je ontbijt of tussendoortje.
|
Lekker, zacht en koolhydraatarm recept.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
|
Er zijn 149 calorieën in een portie Balsamic Roasted Vegetables.
|
|
Calorieën Verdeling: 24% vet, 60% kolhy, 16% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
621 kj
7%
148 kcal
Vet
4,6g
7%
Verzadigd Vet
0,726g
4%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
2,569g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,916g
Koolhydraten
25,64g
10%
Suiker
9,64g
11%
Vezels
6,8g
Eiwitten
6,61g
13%
Zout
1,60g
27%
Cholesterol
0mg
Kalium
1205mg
60%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (60%)
Vet (24%)
Eiwitten (16%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|