Hoi hoi hier is de bakjes gentleman weer met zijn zondag post. Vandaag heb ik een pan met kalkoen shoarma met spaghetti gemaakt en een pannetje met kippengehakt met rijst.
|
3687 kcal
|
Vet: 136,97g | Eiwit: 347,51g | Kolhy: 253,41g.
Ontbijt: Milsani Skyr, Banaan, Quaker Cruesli 4 Noten, Crownfield Fijne Havervlokken. Lunch: Lidl Gerookte Kipfilet, AH Uien-Kaas Kruier. Diner: Geroosterde of Gebakken Kipfilet, Aardappel Anders Ham Kaas, Cheddar Kaas, Milner Geraspte Kaas 30+, AH Courgette, Plus Macaroni-Spaghetti Groenten, Saladinettes Aardappel Schijfjes, Plus Kippengehakt. Snacks/Andere: Cornetto Classico (60g), Kiwi. meer...
|
|
Reacties
Hoi hoi hier is de bakjes gentleman weer met zijn zondag post. Vandaag heb ik een pan met kalkoen shoarma met spaghetti gemaakt en een pannetje met kippengehakt met rijst.
Ingrediënten voor de kalkoen shoarma met spaghetti:
1000 gram kalkoen shoarma
500 gram nasi bami groenten
500 gram passata di pomodoro
400 gram glutenvrij spaghetti
350 gram avocado (2 stuks)
200 gram crème fraiche
150 gram crefée knoflook en fijne kruiden
150 gram crefée peper
100 gram knoflookboter
15 gram rozemarijn
Maak de shoarma en de rijst zoals je die altijd klaar maakt de groenten even wokken en de saus heb ik weer in een aparte pan gemaakt.
In deze pan doe je dus:
De passata di pomodoro
De crème fraiche
De crefée knoflook en peper
De knoflookboter
En de rozemarijn
Dit laat je even rustig pruttelen tot dat alles is gesmolten tot 1 mooi geheel en dan is het een kwestie van alles bij elkaar in 1 pan doen even roeren en smullen maar.
Ingrediënten voor het kippengehakt met rijst:
1000 gram kippengehakt
500 gram macaroni spaghetti groenten
500 gram passata di pomodoro
500 gram red kidney beans (2 blikken)
400 gram zilvervliesrijst
300 gram courgette
200 gram crème fraiche
200 gram kruidenboter (2 kuipjes)
Ook hier maak je het kippengehakt en de rijst zoals je die altijd klaar maakt de groenten even wokken en de saus heb ik weer in een aparte pan gemaakt.
In deze pan doe je dus:
De passata di pomodoro
De crème fraiche
De kruidenboter
Dit laat je even rustig pruttelen tot dat alles is gesmolten tot 1 mooi geheel en dan is het een kwestie van alles bij elkaar in 1 pan doen even roeren en smullen maar.
30 apr 17 door lid: arnaudspan
|
Fijn dat je de tijd en moeite neemt om alles zo uitgebreid hier te melden. Bedankt!!
30 apr 17 door lid: annemiek rembil
|
Thanks maar ik heb dit gewoon gekopieerd uit mijn Facebook groep De Bakjes Gentleman Chat Corner. Voor wie het leuk vindt kan lid worden van deze nog kleine groep die fans van mijn gerechten hebben gemaakt.
30 apr 17 door lid: arnaudspan
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
arnaudspan's Gewicht Geschiedenis
|