arnaudspan's Logboek, 30 apr 17

Hoi hoi hier is de bakjes gentleman weer met zijn zondag post. Vandaag heb ik een pan met kalkoen shoarma met spaghetti gemaakt en een pannetje met kippengehakt met rijst.

Bekijk Dieet Kalender, 30 april 2017:
3687 kcal Vet: 136,97g | Eiwit: 347,51g | Kolhy: 253,41g.   Ontbijt: Milsani Skyr, Banaan, Quaker Cruesli 4 Noten, Crownfield Fijne Havervlokken. Lunch: Lidl Gerookte Kipfilet, AH Uien-Kaas Kruier. Diner: Geroosterde of Gebakken Kipfilet, Aardappel Anders Ham Kaas, Cheddar Kaas, Milner Geraspte Kaas 30+, AH Courgette, Plus Macaroni-Spaghetti Groenten, Saladinettes Aardappel Schijfjes, Plus Kippengehakt. Snacks/Andere: Cornetto Classico (60g), Kiwi. meer...

3 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Hoi hoi hier is de bakjes gentleman weer met zijn zondag post. Vandaag heb ik een pan met kalkoen shoarma met spaghetti gemaakt en een pannetje met kippengehakt met rijst. Ingrediënten voor de kalkoen shoarma met spaghetti: 1000 gram kalkoen shoarma 500 gram nasi bami groenten 500 gram passata di pomodoro 400 gram glutenvrij spaghetti 350 gram avocado (2 stuks) 200 gram crème fraiche 150 gram crefée knoflook en fijne kruiden 150 gram crefée peper 100 gram knoflookboter 15 gram rozemarijn Maak de shoarma en de rijst zoals je die altijd klaar maakt de groenten even wokken en de saus heb ik weer in een aparte pan gemaakt. In deze pan doe je dus: De passata di pomodoro De crème fraiche De crefée knoflook en peper De knoflookboter En de rozemarijn Dit laat je even rustig pruttelen tot dat alles is gesmolten tot 1 mooi geheel en dan is het een kwestie van alles bij elkaar in 1 pan doen even roeren en smullen maar. Ingrediënten voor het kippengehakt met rijst: 1000 gram kippengehakt 500 gram macaroni spaghetti groenten 500 gram passata di pomodoro 500 gram red kidney beans (2 blikken) 400 gram zilvervliesrijst 300 gram courgette 200 gram crème fraiche 200 gram kruidenboter (2 kuipjes) Ook hier maak je het kippengehakt en de rijst zoals je die altijd klaar maakt de groenten even wokken en de saus heb ik weer in een aparte pan gemaakt. In deze pan doe je dus: De passata di pomodoro De crème fraiche De kruidenboter Dit laat je even rustig pruttelen tot dat alles is gesmolten tot 1 mooi geheel en dan is het een kwestie van alles bij elkaar in 1 pan doen even roeren en smullen maar. 
30 apr 17 door lid: arnaudspan
Fijn dat je de tijd en moeite neemt om alles zo uitgebreid hier te melden. Bedankt!! 
30 apr 17 door lid: annemiek rembil
Thanks maar ik heb dit gewoon gekopieerd uit mijn Facebook groep De Bakjes Gentleman Chat Corner. Voor wie het leuk vindt kan lid worden van deze nog kleine groep die fans van mijn gerechten hebben gemaakt. 
30 apr 17 door lid: arnaudspan

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


arnaudspan's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.