xoxoangel's Logboek, 30 mrt 18

(instagram @so.preciosa) sorry voor de dubbele post, maar ik kwam deze foto van een jaar geleden tegen. ik was daar al ruim 2 maten afgevallen. dan zie ik ineens weer waar ik zo hard voor werk. dit geeft me extra motivatie om door te gaan :)!

Bekijk Dieet Kalender, 30 maart 2018:
1032 kcal Vet: 35,14g | Eiwit: 60,08g | Kolhy: 121,24g.   Ontbijt: Total Griekse Yoghurt 2%, Appel, Quaker Havermout. Lunch: AH Goudse Kaas Jong Belegen 48+, Bruine Boterham. Diner: Gekookt Ei, Gebakken Ei, AH Biologische Tofu, AH Champignons, Tomaten, Penne, Spinazie. Snacks/Andere: Ferrero Rocher. meer...

60 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 35
Reacties 
Wauw! 💪🏽 
30 mrt 18 door lid: Marijke@@
wat een verschil zeg.....wow 
30 mrt 18 door lid: Lindavanzand
Mooi resultaat! 
30 mrt 18 door lid: kimmmerd
Super hoor..! 👌🏻 
30 mrt 18 door lid: elntien
Whaattt dit wil ik ook! Ik heb wel begin foto gemaakt nu maar eens van tussentijds . Maar gaaf hoor doe je goed! En nu zo houden!  
30 mrt 18 door lid: maudvzd
ahh dankjewel 😍😍 nu volhouden 💪💪 @maudvzd ik ben ontzettend benieuwd naar je progress foto, ik heb je een vervolgverzoek gestuurd. zet je de foto ook op fatsecret? :) 
30 mrt 18 door lid: xoxoangel
Super knap! Heb je in dit jaar veel gesport (naast letten op je voeding)? En zo ja vooral cardio of ook kracht? Ben super benieuwd! 
30 mrt 18 door lid: Zomerspruit
Wow! Goed gedaan. Il zal het zelfde doen!!! Ik volg je om je maaltijden te zien en dan ok afvallen! Succes voor de laatste kilo's. 
30 mrt 18 door lid: MikeDemester
@zomerspruit ik heb vaak de fiets gepakt en probeer daarnaast 3-4x per week te sporten. 2-3x cardiovasculair (bodyfit) en 1x bodypump. dat is eerder ondat bodypump niet vaker wordt aangeboden. vanaf 1 mei ga ik ook fitness doen; meer kracht dus! ik hou zelf niet echt van cardio, maar doe het wel; het is namelijk wel goed om dit af te wisselen met kracht :) 
30 mrt 18 door lid: xoxoangel
Niets meer aan doen ! 
30 mrt 18 door lid: annemiek rembil
heb je daar ook je armen zo mooi slank mee gekregen? of met speciale oefeningen? 
30 mrt 18 door lid: Lindavanzand
Mooi hoor!  
30 mrt 18 door lid: Htide71
Wauw! Keetje wat knap! Mag ik vragen hoe je dat hebt gedaan! Hier mag je zeker trots op zijn!! Volg je graag als dat mag!:) 
30 mrt 18 door lid: mij88
@mij88 tuuurlijk! leuk <3 ik heb een hele waslijst aan tips, k stuur je hem even prive (: maar dat zijn eigenlijk de standaard adviezen,hoor! @lindavanzand dankjewel! ik heb eigenlijk niets bijzonders gedaan, maar doe wel full body trainen altijd. daarbij komen ook je armen aan bod (: onder andere push ups en tricep dips, bicep curls enzovoorts. maar dunner worden je armen daar juist niet van: je armen worden vanzelf dunner als je vet verliest. oefeningen zorgen juist dat je spieren kweekt, waardoor je mooie vormen in je lichaam krijgt (:  
30 mrt 18 door lid: xoxoangel
Ongelofelijke prestatie echt inspirerend! 
30 mrt 18 door lid: isabellahaarlem
MikeDemeester. Waar kun je ook maaltijden volgen? Ik zie alleen de cijfers van afvallen en fotos 
30 mrt 18 door lid: isabellahaarlem
ik wil wel wat vaker posten met foto's wat ik zoal eet :)! een dag in het algemeen is; ontbijt; 20gr haver, 150 gr 2%griekde yoghurt, kaneel naar smaak en een appel in stukjes lunch 2 boterhammen of 2 knackebrodjes met mager beleg avond eten; veel groente, beetje volkoren pasta, rijst if aardappels oid en een klein beetje vega, vlees of ei. snacks; na het sporten ; 1 maatschep myprotein shake met water fruit (soms met wat chocopasta, JAMMIE! Wel een klein beetje) of groente. maar als ik calorieen over heb neem ik ook gerudt een koekje of chocolaatje 😍 zo lang je maar niet te veel kcal binnen krijgt (: 
30 mrt 18 door lid: xoxoangel
Isabella, als je op de foto klikt, dan komt deze nogmaals , maar daaronder kun je alles zien. Druk op meer....... 
30 mrt 18 door lid: annemiek rembil
@vecasimic bij mij helpt het om er een beetje aan toe te geven. een chocolaatje, koekje of een keer een pizza is oké! ik vul wel elke dag in wat ik gegeten heb; ook koekjes en pizza. zo lang ik maar op het goede getal uitkom aan het eind van de dag, vergeef ik mezelf. als ik enorm zin heb in pizza, ga ik vaak die dag meer sporten. gezonder eten heeft heel lang geduurd om mijn weg hier in te vinden. ik probeer alles in balans te vinden. maar lekker en ongezond eten doe ik zeker nog! alleen wel met mate :) 
31 mrt 18 door lid: xoxoangel
wauw 😱 wou dat ik zo'n body had. Maar weet al zeker dat het mij niet gaat lukken zo'n strakke bij te krijgen na 2 Kids 🙈 
31 mrt 18 door lid: k.kiewiet

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


xoxoangel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.