xoxoangel's Logboek, 06 feb 18

sinds december geen grote veranderingen meer gehad. ik ben wel tevreden zo, maar zou het liefst nog iets van mijn taille af hebben en wat meer spiermassa kweken, voornamelijk bij mijn billen :)

24 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Altijd die billen hé😉. Gewoon lekker doorgaan en hard trainen en op je voeding blijven letten dan komen die billen en de spiermassa vanzelf wel maar hoe er rekening mee dat dit lang kan gaan duren. 
06 feb 18 door lid: arnaudspan
Flink hoelahoepen schijnt goed te zijn voor een slanke en gespierde taille. Verder zie je er super uit hoor. Je hebt er hard voor gewerkt.  
06 feb 18 door lid: Nellebellie
Squats doen!!!! Zo resultaat 
06 feb 18 door lid: mcawijnands
Wauw! Wat ben je flink afgevallen zeg. Supergoed!  
07 feb 18 door lid: Duhniesuh
Hoepelen is wel goed maar pas op als je een sporthoepel haalt dat je niet meteen volgas gaat hoepelen ivm die bobbels in de binnenkant daar krijg je enorme blauwe plekken van als je dat meteen heel lang gaat doen. Bouw dit dan op door elke dag een paar minuten te hoepelen😊 en touwtje springen! Het helpt zeker!! Veel succes 😘 
07 feb 18 door lid: Jvanee
wat een lieve reacties <3 ik ga eens kijken voor een sporthoepel! ik doe momenteel 100 squats per dag: 4 x een set van 25 wanneer ik even een paar minuten tijd heb. hoelahoepen heb ik nog geen ervaring mee maar klinkt ook leuk! ik ga zeker op onderzoek uit. bedankt!  
14 feb 18 door lid: xoxoangel
Jeetje kom je echt van 86 kilo. Wat een prestatie en wat zie je er geweldig uit 
14 feb 18 door lid: bertinestevens
Doe je je squats met of zonder gewicht? 
14 feb 18 door lid: arnaudspan
Zooo net snel op je profiel gekeken en wat doen jij het goed wou dat ik het kon je mag echt trots zijn..Misschien een beetje raare reactie maar zelf ben ik bijna 16 in mijn omgeving zie ik eigelijk niemand diëten en dan is het soms best moeilijk in te schatten hoeveel mensen van mijn leeftijd afvallen over het algemeen... jij ziet er ook nog best jong uit dus ik vroeg me af hoe oud je bent ? Als je liever niet wil antwoorden is dat oké  
08 mrt 18 door lid: romyvdmeijs
hey romy, dankjewel :) super lief van je :) ik ben zelf 22; wel iets ouder dus. voor mij is het wat makkelijker omdat ik al een poos op mezelf woon nu, zo is het makkelijker om je voeding aan te passen. ik zag wel dat je maaltijdschakes van de kruidvat gebruikt. ik heb dit zelf in het begin ook gedaan maar zou het toch afraden; er zitten nauwelijks goede voedingsstoffen in helaas. als je graag een shake wil, zou ik na je workout een shake van myprotein of body&fit nemen 😀 en daarnaast gewoon lekker en gezond eten. maar dat is mijn visie 😀 zie dat je al ontzettend goed bezig bent en heel dichtbij je doel bent. je ziet er als super uit! heel knap :)! 
09 mrt 18 door lid: xoxoangel
Dankjewel voor de tip!  
09 mrt 18 door lid: romyvdmeijs

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


xoxoangel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.