pentagramfairy's Logboek, 10 nov 17

ik ben nogal de draad kwijt met mijn ritme voor eten. ik eet maaltijden op precies de verkeerde momenten en de goede tijden weer oppakken is niet altijd even makkelijk. ik ben even gestopt met invoeren want ik werdt te obsesief en verloor juist het overzicht over wat ik at. ik heb nu ook veel meer last dat ik liever niets eet wat door elkaar gemengt is en groente omdat ik de textuur zo vervelend vind van groente. (dit omdat ik autisme heb). dus ik eet veel brood, pasta, rijst en slechter eten. 😣 na een tijdje kan ik de draad wel weer op pakken maar het gaat wat moeite kosten.

5 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wat rottig om te horen zeg! Neem de tijd om je ritme te vinden en zoek iets waar je je prettig bij voelt  
10 nov 17 door lid: SkatePower
Dankje @SkatePower ! :) 
10 nov 17 door lid: pentagramfairy
Vervelend :( En snap dat het moeite gaat kosten. Heb je enig idee waardoor het komt dat je nu (meer) laat daarvan hebt? Als je dat weet, kun je er misschien iets aan veranderen of kun je het misschien de volgende keer voorkomen. Kan het misschien ook helpen als je je afvraagt hoe je er de vorige keer "uitgekomen" bent? 
11 nov 17 door lid: Winanda!
Wat ook kan helpen, is stapje voor stapje weer wat toevoegen bijv. Een beetje prei door je rijst of misschien de groente pureren? Ik hoop dat je snel weer 'de oude' bent, succes!  
11 nov 17 door lid: Winanda!
Dankje @winanda! En ik krijg veel hulp om te leren het te voorkomen. Om eruit te komen moet ik weer op vaste tijden eten en stress verminderen en veel uitrusten. Vandaag ga ik naar mijn ouders toe (die wonen op een rustigere plek) dan gaat het eten op gewone tijden altijd wat beter. 
11 nov 17 door lid: pentagramfairy
Veel succes neem je rust dan komt het wel weer in orde 
11 nov 17 door lid: j.eikenhorst
Succes ! 
11 nov 17 door lid: annemiek rembil
Veel succes ermee! ik hoop dat je je ritme gauw weer terug hebt 😃😊 
11 nov 17 door lid: Florianne50

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


pentagramfairy's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.