pentagramfairy's Logboek, 05 aug 17

Er is een bedrijf dat je DNA kan testen en op basis daarvan je kan vertelen wat de beste voeding en soort sport is voor je genetisch gezien. Vandaag een DNA sample opgestuurd. Ben heel erg benieuwd naar het raport dat ze me op gaan sturen!!

10 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik ook!! Heel benieuwd, keep us posted! 
05 aug 17 door lid: mozomer
Leuk! En zal ik doen  
05 aug 17 door lid: pentagramfairy
Klinkt heel interessant, ben benieuwd hoe het bevalt! 
05 aug 17 door lid: peeppelee
O veel interresse. Laat je ons wel weten wat de uitslag was? 
05 aug 17 door lid: Tijmpje
Ik ben ook héél benieuwd 😊 
05 aug 17 door lid: Budgie1
Ik zal de uitslag laten weten! :D 
06 aug 17 door lid: pentagramfairy
Bedankt 😊 
06 aug 17 door lid: Budgie1
zijn daar nog kosten aan verbonden?  
06 aug 17 door lid: !nge74
Oh wat interessant!  
06 aug 17 door lid: Deniskje
ā‚¬ 100,- maar ziet er interessant uit. 
06 aug 17 door lid: Nadrasarief
Sorry dames maar dit is kul, gewoon geld klopperij trap er niet in de uitkomst is altijd hetzelfde, dat je gezond moet eten 
06 aug 17 door lid: j.eikenhorst
volgens mij zijn ze nog lang niet zo ver. er is waarschijnlijk wel een verband tussen voeding en genen, denk aan lactose-allergieën etc, maar hoe weet je dat ze je niet afschepen met een briefje met wat interessante conclusies? worden ze extern gecontroleerd?  
06 aug 17 door lid: Wim1967
Is dat ook zoiets als 23 and me? Die test heb ik gedaan. En slik nu supplementen en eet voeding die de defecten in mijn DNA compenseren en processen weer laat werken. Heb er al veel gezondheids winst mee behaald! 
06 aug 17 door lid: eelkjemaaike
Inderdaad Wim dat bedoel ik dus. Is dus gewoon een manier om spul aan je te verkopen. Veel supplementen kun je gewoon bij de kruidvat kopen, maar als je gezond eet heb je die niet nodig 
06 aug 17 door lid: j.eikenhorst
DNA onderzoek staat niet meer in de kinderschoenen hoor ;) Het is erg verbeterd de laatste paar jaren en er is wel degelijk wat te zeggen (en meer dan alleen "je moet gezond eten"). We weten nog lang niet alles natuurlijk maar al best wel aardig wat. Wij vinden het gewoon erg leuk om te proberen en als het tegen valt horen jullie het van me :P ;) 
06 aug 17 door lid: pentagramfairy
En al nieuws? 
06 aug 17 door lid: Charlotte adan
Vanuit Epi-Genetica kan men exact na gaan wat de genen belast en wat niet. Het is gewoon exacte wetenschap. Maar zoals elke 'wetenschap' die gebruikt word in ons huidige leven, zal de toekomst altijd méér aan het licht brengen. Het is én blijft voortschrijdend inzicht. De huidige medische wetenschap bijvoorbeeld is ook niet meer wat het 10 jaar geleden was en dat zal over 10 jaar wéér anders zijn. Maar.......we zullen het dus moeten doen met wat er in het hier en nu mogelijk is. En dan kan dit een mooie aanvulling zijn op verbetering van je eetpatroon en je gezondheid.  
07 aug 17 door lid: Tijmpje
Ook heel erg benieuwd!  
07 aug 17 door lid: YV1975

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


pentagramfairy's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.