Misawai's Logboek, 27 mrt 22

Geen idee wat ik moet doen. Door de burn-out kan ik nog steeds niet sporten en het is echt niet alsof ik te veel eet… Ik krijg al hulp van uit allemaal instanties maar na meer dan twee jaar is er nog niks veranderd. Mega frustrerend. Ook heb ik laatst een bureau fiets aangeschaft maar of die baat heeft, geen idee.
131,2 kg Tot nu toe verloren: 0 kg.    Nog te gaan: 61,2 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 27 maart 2022:
432 kcal Vet: 9,85g | Eiwit: 8,30g | Kolhy: 79,12g.   Lunch: Hoogvliet Verse Grote Eierkoeken, Kiwi. Snacks/Andere: Speculaas. meer...
Gewichtstoename van 0,5 kg per week

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Welkom terug maar wat een rottige situatie waar je in zit…. Heb helaas geen tips of ideeën die ik zou kunnen delen. Dag per dag bekijken.. maar gewoon een blokje om geeft dat ook geen rust? In ieder geval sterkte 
27 mrt 22 door lid: dani.p2
Ik begrijp je frustratie ❤️  
27 mrt 22 door lid: Australie
Jammer genoeg niet door meerdere redenen. Waaronder erge uitputting en angst. Ik wil niet dat mensen die ik ken zien dat ik zo erg ben aangekomen. Ik vind de hele situatie gewoon zo beschamend. Ik wist dat ik een burn-out zou krijgen en als nog bleef ik mezelf pushen. Daardoor is al mijn harde werk zo verdwenen.  
27 mrt 22 door lid: Misawai
Ben je bekend met de Wim Hof methode? Kan mogelijk een goed hulpmiddel zijn. 
28 mrt 22 door lid: Ozzied
Burn out is een ziekte waar je niet zelf voor gekozen hebt en ontzettend lang duurt voor je weer een beetje bovenop gekomen bent. Gewicht er bij hoort daar ook bij, je hoeft je er niet voor te schamen, gemakkelijk gezegd I know. Maar mensen zullen ook niet naar je gaan staren dat je 10 kg. Bent aangekomen, zo bijzonder ben je niet, hoogstens 10 seconden is het in hun aandacht en daarna niet meer. Jij blijft immers ook niet lang stil staan als je iemand tegenkom die aangekomen of afgevallen is. Sterkte, ik begrijp je wel, relativeren is moeilijk met een burn out. 
28 mrt 22 door lid: Marmunt
Komt goed meid je kan het!🫂💪🏾😘 
28 mrt 22 door lid: linshelu
Jammer genoeg ben ik niet alleen 10 kg aangekomen. Ik was afgevallen in 2017/2018 en uiteindelijk was ik 86 kg. De afgelopen 2 jaar is alles waarvoor ik zo hard heb gewerkt verdwenen zonder dat ik er wat aan kon doen. 
28 mrt 22 door lid: Misawai
Ik heb niet van die methode gehoord maar ik zal het even opzoeken  
28 mrt 22 door lid: Misawai

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Misawai's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.