Misawai's Logboek, 25 jun 19

Vroeger alleen maar dalingen na dalingen. En nu verlies ik er weer grip over. Echt ik voel me zo radeloos. Ik wil niet weer 120kg of meer zijn.

Bekijk Dieet Kalender, 25 juni 2019:
629 kcal Vet: 36,37g | Eiwit: 26,12g | Kolhy: 49,60g.   Ontbijt: Tomaten, AH Zachte Bruine Bolletjes, Pesto Saus, Galbani Mozzarella, Lipton Ice Tea Green. Snacks/Andere: OLA Raket Ijsje. meer...

22 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
waar denk je dat het struikelpunt zit? Niet lekker in je vel, stress? 
25 jun 19 door lid: CorineJN
Beide. In de tijd dat ik afviel had ik een jaar geen school en zat ik goed in me vel. Ik ga nu weer naar school en het is een hele drukke opleiding, ik slaap slecht, ik drink weinig, ik eet onregelmatig en heb veel stress. Ik ga nu zelfs naar de huisarts omdat ik wazig zie en snel duizelig ben zelfs al heb ik alleen gelopen. Hij denkt dat het door stress komt want mijn ogen zelf zijn prima. 
25 jun 19 door lid: Misawai
Sterkte hopelijk krijg je alles onder controle dat je een goede balans kan vinden tussen je opleiding slapen en eten ect. ..... 
26 jun 19 door lid: dani.p2
Ah Misawai, dat zijn inderdaad heel veel factoren die je niet allemaal in de hand kunt houden. Heb je eens met de huisarts gesproken over wat je aan je slaapproblemen kunt doen? Een van de grootste factoren in aankomen is slecht slapen! 
26 jun 19 door lid: CorineJN
Sterkte hoor, rot voor je . 
26 jun 19 door lid: annemiek rembil
Sterkte, hopelijk snel back on track  
26 jun 19 door lid: Lost68
Een uur wandelen per dag misschien? Ik bleef daar in ieder geval stabiel van, het helpt tegen neerslachtigheid en je valt daarna makkelijker in slaap. 
26 jun 19 door lid: Wim1967
Half uurtje als je geen tijd hebt. Win je door betere nachtrust gewoon weer terug. 
26 jun 19 door lid: Wim1967
Ik loop nog van huis naar het station, van het station naar school en weer terug. Dat zijn vaak ongeveer 10000 stappen maar als nog is het niet genoeg. En ik ga deze vrijdag met mijn huisarts over mijn slaap problemen praten. Toch heel erg bedankt iedereen 🙏🏼 Ik hoop echt dat alles weer goed gaat komen. 
26 jun 19 door lid: Misawai
Ik hoop dat je het overzicht snel weer terug hebt. Want je kunt het! 
27 jun 19 door lid: Rosie Knor

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Misawai's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.