yeahhhhhh, ze zijn er weer!!!!!
|
1399 kcal
|
Vet: 82,66g | Eiwit: 69,00g | Kolhy: 84,57g.
Ontbijt: AH Conference Peren, Alesto Walnoten, Smaakt Gebroken Lijnzaad, Funksjonell Sukrin Melis, Danone Hütten Kwark, Milbona Turkse Yoghurt. Lunch: Eridanous Feta, Avocado's, Brood enzo, Molenbrood van Kha Broodmix, Soupmaker, Tomatensoep Italiaanse. Diner: Avocado's, Dirk Sportknip, Eridanous Feta, Soupmaker, Doperwtjessoep - gebonden. Snacks/Andere: Delicata Puur Chocolade 85%, Alesto Walnoten, Jumbo Frambozen Vries Vers, Funksjonell Sukrin Melis, Milsani Yoghurt Griekse Stijl 10% Vet. meer...
|
|
1 tot 20 van 29
Reacties
zal wel rare vraag zijn maar wat is het
16 sep 18 door lid: bianca114,7
|
16 sep 18 door lid: kletsmuis
|
KOOLRAAP!!!! Mijn favoriete-mega-lowcarb-lowcalorie-groente. De meest veelzijdige allemansvriend die je maar kan hebben! 😍😍😍
16 sep 18 door lid: Elfje69
|
(= per 100 gr : 13 kcal en 2 gr Kh)
16 sep 18 door lid: Elfje69
|
Wat kan je hier voor lekkers mee maken?
16 sep 18 door lid: lisaraaphorst
|
Lisaraaphorst, ik maak er bijv. pittige pindasoep van. Of puree: dan kan je het voor stamppot zonder aardappelen gebruiken, of ik gratineer er een overnschotel mee, of ik eet m gewoon als "aardappel"puree bij m'n visje ofzo. Maar je kan er ook "frieten" van maken en dan een gezonde kapsalon maken.... Of hele dunne plakjes maken en dan bereiden als gegratineerde aardappelen. Je kan er eigenlijk alles mee doen wat je ook met een aardappel zou doen. Als je een recept wil hoor ik het wel (ik ga sowieso vd week de pindasoep maken 😋😋😋)
16 sep 18 door lid: Elfje69
|
Mwahhh, dinsdag of woensdag pas...🤗
16 sep 18 door lid: Elfje69
|
Oke.. de pindasoep.. heel erg benieuwd naar.
16 sep 18 door lid: bianca114,7
|
Top! Nog niet gezien hier :)
16 sep 18 door lid: TommeyLou
|
Ingrediënten
ca 450 gr koolraap, in blokjes
150 gr (rode) ui, in stukken
2 tn knoflook, geperst
ca 2 ½ cm verse gember, in plakjes
720 ml groentebouillon
50 gr pindakaas (géén light!)
50 gr kokosroom of kokosmelk (blikje)
beetje (gerookte) paprika, pittig
2 theel komijn
Bereiding
Verwarm de oven op 200°C. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en doe de koolraap, ui en gember erop. rooster het 20 minuten.
Verwarm in een steelpan 700 ml water, pindakaas, kokosroom, ger.paprika, komijn en peterselie met 1,5 groentebouillonblokje. Doe in de blender met de geroosterde groente uit de oven en mix het in ongeveer een minuut tot je een gladde soep hebt.
Schenk in een pan, er zal behoorlijk wat achterblijven in de blender, doe daar nog ca 100 ml water bij en blend heel even opnieuw. Schenk dit verdunde mengsel nog bij de soep in de pan. Breng aan de kook voor serveren.
Sambal naar smaak toevoegen.
Macro’s pp bij 3 kommen:
Kcal: 215
Vetten: 14,7 gr
Koolhydraten: 13,3 gr
Eiwit: 7,4 gr
Vezels: 3,3 gr
16 sep 18 door lid: Elfje69
|
Tommeylou, ze zijn vroeg dit jaar! Volgens de groentekalender zijn ze vanaf oktober weer in het seizoen. Deze lag al met z'n broertjes en zusjes bij Dirk net 🤗
16 sep 18 door lid: Elfje69
|
16 sep 18 door lid: bianca114,7
|
Alles loopt eerder zijn ook een week of 3 eerder begonnen met de appelpluk en de peren dus ja dat merk je wel.
16 sep 18 door lid: bianca114,7
|
Nog niet gezien maar ik ga erop letten. Dol op deze groente
16 sep 18 door lid: TommeyLou
|
Leuk tommeylou, wat maak jij er mee?
16 sep 18 door lid: Elfje69
|
Thanks voor de inspiratie!
16 sep 18 door lid: lisaraaphorst
|
16 sep 18 door lid: Elfje69
|
Yesss een aardappelvervanger dus, ik ga het ook uit proberen. Dankjewel!!
16 sep 18 door lid: kletsmuis
|
Ik eet de koolraap het liefste rauw.
16 sep 18 door lid: pollewop 04
|
16 sep 18 door lid: Elfje69
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Elfje69's Gewicht Geschiedenis
|