Voedingemiddelen database en calorieteller  

Steviala

Frost

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
8 kj
0%
2 kcal
Vet
0,00g
0%
Verzadigd Vet
0,000g
0%
Koolhydraten
0,00g
0%
Suiker
0,00g
0%
Vezels
0,0g
Eiwitten
0,00g
0%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 22 aug 19 03:39
< 1%
van ADH*
(2 cal)
0% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (100%)
 
Vet (0%)
 
Eiwitten (0%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
2
Vet
0g
Kolhy
0g
Eiwit
0g
100 g bevat 2 calorieën.
Calorieën Verdeling: 0% vet, 0% kolhy, 0% eiwit.

Verwante Zoetstof van Steviala:

Caramel Crush
Sweet & Toffee
Ery-Pure
Kristal Sweet
Sweet Bee

Meer producten van Steviala:

Holy Hon!
Chocolade Topping
Supreme Strawberry
Milk Chocolate Melties
Dark Chocolate Chips
  Bekijk alle Steviala Producten

Andere soorten Zoetstof:

Zoetstoffen (Sacharine)
Zoetstoffen (Splenda, Sucralose)
Fructose
  Bekijk Meer Zoetstof Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Kruger Sugarel
Sukrin Milk Chocolate
Jacob Hooy Inuline
Steviala Sweet Bee
Splenda Stevia
Sukrin Syrup Maple


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.