Voedingemiddelen database en calorieteller  

Silvo

Mix Voor Kip Tandoori

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
858 kj
10%
205 kcal
Vet
3,30g
5%
Verzadigd Vet
0,400g
2%
Koolhydraten
28,80g
11%
Suiker
4,50g
5%
Vezels
13,3g
Eiwitten
8,30g
17%
Zout
0,04g
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 30 nov 13 12:33
10%
van ADH*
(205 cal)
10% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (64%)
 
Vet (17%)
 
Eiwitten (19%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
205
Vet
3,3g
Kolhy
28,8g
Eiwit
8,3g
100 g bevat 205 calorieën.
Calorieën Verdeling: 17% vet, 65% kolhy, 19% eiwit.

Verwante Kruiden van Silvo:

Mix Voor Kip Pikant
Mix Voor Gyros
Mix Voor Gehakt Uitjes
Mix Voor Marinade
Mix Voor Gehakt Italiaans
Mix Voor Nasi Goreng
  Bekijk meer Silvo Kruiden Producten

Andere soorten Kruiden:

Kerriepoeder
Zwarte Peper
Zout
Knoflookpoeder
Chilipoeder
  Bekijk Meer Kruiden Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Mezeast Harissa
Jumbo Fajita Mix
Paturain Light
Rosita's Fajita Kruidenpasta
Molenland Gouda Kaas 30+ Toscaanse Kruiden
Patak's Madras Indiase Kruidenpasta


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.