Voedingemiddelen database en calorieteller  

Rabeko

Mayo Zero

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
368 kj
4%
88 kcal
Vet
7,20g
10%
Verzadigd Vet
0,500g
3%
Koolhydraten
4,90g
2%
Suiker
0,00g
0%
Vezels
0,2g
Eiwitten
0,20g
0%
Zout
1,30g
22%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 18 aug 23 09:44
4%
van ADH*
(88 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (23%)
 
Vet (76%)
 
Eiwitten (1%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
88
Vet
7,2g
Kolhy
4,9g
Eiwit
0,2g
100 g bevat 88 calorieën.
Calorieën Verdeling: 76% vet, 23% kolhy, 1% eiwit.

Meer producten van Rabeko:

Curry Ketchup
Chocolate Zero
Sweet Hot Chili Zero
Honey Mustard Zero
Zero Jam Black Cherry
  Bekijk alle Rabeko Producten

Andere soorten Mayonaise:

Mayonaise (Caloriearm, Cholesterolvrij)
Mayonaise (Vetvrij)
Mayonaise (Mager)
Mayonaise (Vetarm)
  Bekijk Meer Mayonaise Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Kania Yogonaise
Kania Romige Mayonaise
Gwoon Ravigottesaus
Jean Bâton Mayo Absolutely Vegan Light
AH Mayo Olijf
Clean Foods Almost Skinny Sauce Mayo


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.