Voedingemiddelen database en calorieteller  

La Place

Triangoli

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1351 kj
16%
323 kcal
Vet
17,00g
24%
Verzadigd Vet
8,800g
44%
Koolhydraten
32,00g
12%
Suiker
1,00g
1%
Vezels
2,0g
Eiwitten
9,50g
19%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 25 sep 19 09:30
16%
van ADH*
(323 cal)
16% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (40%)
 
Vet (48%)
 
Eiwitten (12%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
323
Vet
17g
Kolhy
32g
Eiwit
9,5g
100 g bevat 323 calorieën.
Calorieën Verdeling: 48% vet, 40% kolhy, 12% eiwit.

Meer producten van La Place:

Tonijn Salade
Gevulde Gnocchi Ricotta
Prosciutto Di Parma, Parmigiano Reggiano Mezzelune
Verse Soep Oosterse Pompoen
Rode Biet Pulled Chicken Flatbread
  Bekijk alle La Place Producten

Andere soorten Zout:

Zout
Zeezout
  Bekijk Meer Zout Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Verstegen Himalaya Zout
De Notenshop Tuinbonen Zout
Verstegen Mix Voor Kip Traditioneel
Klene Puur Zout
A. Vogel Natriumarm Zout
Jimmy's Supreme Nachos Salted Blue Corn


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.