Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
975 kj
12%
233 kcal
Vet
18,70g
27%
Verzadigd Vet
8,600g
43%
Koolhydraten
11,40g
4%
Suiker
6,50g
7%
Eiwitten
3,20g
6%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 06 aug 14 06:21
12%
van ADH*
(233 cal)
12% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (20%)
 
Vet (74%)
 
Eiwitten (6%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
233
Vet
18,7g
Kolhy
11,4g
Eiwit
3,2g
100 g bevat 233 calorieën.
Calorieën Verdeling: 74% vet, 20% kolhy, 6% eiwit.

Verwante Kruiden van Kumar's:

Boemboe Ajam Paniki
Wokpasta Javaans
Rendang Boemboe
Rendang Specerijenpasta

Meer producten van Kumar's:

Rijstvellen
Wokpasta Koreaans
Madras
Tikka Masala Specerijenpasta
Java Wokpasta
  Bekijk alle Kumar's Producten

Andere soorten Kruiden:

Zwarte Peper
Chilipoeder
Zout
Knoflookpoeder
Kerriepoeder
  Bekijk Meer Kruiden Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Verstegen Viskruiden
Molenland Gouda Kaas 30+ Toscaanse Kruiden
Mezeast Harissa
AH Oregano
Kania Kipkruiden Zoutarm
Verstegen Tandoori Masala


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.