Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
707 kj
8%
169 kcal
Vet
1,30g
2%
Verzadigd Vet
0,200g
1%
Koolhydraten
38,50g
15%
Suiker
29,40g
33%
Eiwitten
2,80g
6%
Zout
0,02g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 05 mei 17 08:38
8%
van ADH*
(169 cal)
8% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (87%)
 
Vet (7%)
 
Eiwitten (6%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
169
Vet
1,3g
Kolhy
38,5g
Eiwit
2,8g
100 g bevat 169 calorieën.
Calorieën Verdeling: 7% vet, 87% kolhy, 6% eiwit.

Verwante Sauzen van Kokki Djawa:

Bami Goreng
Besengeh
Rendang
Hoisin Saus
Boemboe Saté Speciaal
Boemboe Kerrie
  Bekijk meer Kokki Djawa Sauzen Producten

Meer producten van Kokki Djawa:

Seroendeng Sedap
Soto
Rietja
Semoor
  Bekijk alle Kokki Djawa Producten

Andere soorten Sauzen:

Ketchup
Olijfolie
Salsa
Appelmoes
Sojasaus
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

ESN Ultra Light Sauce Hot Sweet Chili
De Beste Yogomild
Inproba Groene Curry Woksaus
Hello Fresh Ketjap
Hello Fresh Harissa
Kania Kruidige Shoarma Saus


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.