Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 plakje (21,4 g)
per portie
RI*
Energie
280 kj
3%
67 kcal
Vet
5,70g
8%
Verzadigd Vet
2,200g
11%
Koolhydraten
1,00g
0%
Suiker
0,10g
0%
Vezels
0,1g
Eiwitten
3,80g
8%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 02 apr 12 06:30
3%
van ADH*
(67 cal)
3% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (5%)
 
Vet (73%)
 
Eiwitten (22%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
67
Vet
5,7g
Kolhy
1g
Eiwit
3,8g
1 plakje (21,4 g) bevat 67 calorieën.
Calorieën Verdeling: 73% vet, 6% kolhy, 22% eiwit.

Meer producten van Hofstee de Drie Eiken:

Gehaktballen in Jus
Drentse Metworst
Leverpastei
Kip in Satésaus
Gehaktballen in Jus
  Bekijk alle Hofstee de Drie Eiken Producten

Andere soorten Peper:

Rode Peper of Cayennepeper
Chilisaus
Zwarte Peper
  Bekijk Meer Peper Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Pepermix
AH To GO Orange Boost
Oceansea Warmgerookte Makreelfilet met Peper
AH Madame Jeanette
AH Sweet Yellow Peppers
Hello Fresh Fettuccine met Tomaten-Roomsaus en Varkensworst


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.