Voedingemiddelen database en calorieteller  

Halo Top

Vanilla Bean

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
460 kj
6%
110 kcal
Vet
3,10g
4%
Verzadigd Vet
2,000g
10%
Koolhydraten
21,00g
8%
Suiker
13,00g
14%
Eiwitten
4,20g
8%
Zout
0,24g
4%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 05 feb 22 11:40
6%
van ADH*
(110 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (65%)
 
Vet (22%)
 
Eiwitten (13%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
110
Vet
3,1g
Kolhy
21g
Eiwit
4,2g
100 g bevat 110 calorieën.
Calorieën Verdeling: 22% vet, 65% kolhy, 13% eiwit.

Verwante Ijs van Halo Top:

Red Velvet
Gooey Brownie
Strawberry Cheesecake
Candy Bar
Chocolate Flavoured
Birthday Cake
  Bekijk meer Halo Top Ijs Producten

Andere soorten Ijs:

Chocolade Ijs (Vol)
Aardbeien Ijs
Vanille Ijs
Ijs
Vanille Ijs (Mager)
  Bekijk Meer Ijs Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Oppo Caramalised Biscuit Swirl
McDonald's McFlurry Maltesers
Ben & Jerry's Non Dairy Chocolatey Love a Fair
WOCHI MOCHI Iced Mochi Chocolate Salted Caramel
AH Choco Sticks
Lotus Ijs


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.