Voedingemiddelen database en calorieteller  

Green Age

Risotto & Porcini

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1402 kj
17%
335 kcal
Vet
1,10g
2%
Verzadigd Vet
0,200g
1%
Koolhydraten
72,50g
28%
Suiker
0,60g
1%
Vezels
1,8g
Eiwitten
9,30g
19%
Zout
4,75g
79%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 02 feb 20 07:01
17%
van ADH*
(335 cal)
17% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (86%)
 
Vet (3%)
 
Eiwitten (11%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
335
Vet
1,1g
Kolhy
72,5g
Eiwit
9,3g
100 g bevat 335 calorieën.
Calorieën Verdeling: 3% vet, 86% kolhy, 11% eiwit.

Meer producten van Green Age:

Parelcouscous
Quinoavlokken
Boekweit
Rode Quinoa
Boekweitgrutten
  Bekijk alle Green Age Producten

Andere soorten Risotto:

Kaas Risotto
  Bekijk Meer Risotto Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Hello Fresh Risotto met Krokante Aardpeer en Hazelnoten
AH Gesneden Verspakket Tomatenrisotto
AH Pompoenrisotto
PICNIC Risotto Champignon Wereldgerecht
Hello Fresh Tomatenrisotto met Kokosmelk En Basilicum
AH Frisse Risotto met Garnaaltjes


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.